Filmul de pe Netflix care a creat isterie. Face furori în toată lumea, milioane de persoane l-au văzut

Ultima actualizare:

Filmul "Marele Interviu", inspirat din interviul acordat de prințul Andrew pentru BBC Two Newsnight în 2019, poate fi văzut acum pe Netflix. Numit și "Ora de televiziune care a schimbat totul", acest interviu a fost un moment crucial pentru rețeaua de televiziune, iar pelicula explorează culisele tensionate ale întâlnirii dintre prinț și jurnalista Emily Maitlis.

Netflix. Foto: arhiva.
Netflix. Foto: arhiva.

"Ora de televiziune care a schimbat totul" este inspirată din cartea de memorii "Scoops: Behind the Scenes of BBC’s Most Shocking Interviews" a lui Sam McAlister, cea care era producătoarea emisiunii Newsnight la momentul interviului. Filmul oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra negocierilor tensionate dintre producători și Palatul Buckingham, precum și asupra dialogului dintre Emily Maitlis și prințul Andrew.

Gillian Anderson și-a exprimat inițial temerile față de rolul Emily Maitlis

În urma interviului, în care prințul a discutat despre legăturile sale cu afaceristul american controversat Jeffrey Epstein, și-a dat demisia din funcțiile publice, iar afilierile sale militare de onoare și patronatele caritabile regale au fost anulate de regina Elisabeta a II-a în ianuarie 2022.

Gillian Anderson și-a exprimat inițial temerile față de rolul Emily Maitlis, descriindu-l ca fiind "înfricoșător" datorită caracterului real al personajului. Cu toate acestea, ea și-a depășit îndoielile și a oferit o interpretare remarcabilă, cu sprijinul unei peruci care reda perfect șuvițele blonde ale personajului Sam McAlister.

Amazon se pregătește să lanseze o miniserie intitulată "A Very Royal Scandal"

În timp ce Netflix aduce povestea interviului în fața publicului, Amazon se pregătește să lanseze o miniserie intitulată "A Very Royal Scandal", care va acoperi, de asemenea, aceeași poveste, dar cu un accent diferit. Această miniserie îl va avea în rolul principal pe Michael Sheen în rolul prințului Andrew și pe Ruth Wilson în rolul lui Emily Maitlis.

Anderson și Sewell au învățat fiecare replică a interviului pentru a re-crea scenariul autentic pe platoul de filmare. Cu tehnici de memorare meticuloase, au redat fidel tensiunea și dialogul din interviu.

Sam McAlister, care a stat la baza filmului, a fost emoționată să vadă reprezentarea vieții sale pe ecran. Ea a remarcat importanța de a evidenția eforturile echipei Newsnight în realizarea interviului și a fost impresionată de interpretarea lui Billie Piper a personajului său.

Astfel, "Marele Interviu" oferă o incursiune fascinantă în culisele unui moment cheie din istorie, ilustrând eforturile și emoțiile implicate în realizarea unei astfel de producții jurnalistice de amploare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net