Filmul de pe Netflix care a rupt topurile. E în fruntea clasamentului, apreciat de critici și îndrăgit de cinefili

Dacă vă plac poveștile de dragoste, în urmă cu câteva zile a apărut pe Netflix o comedie romantică care a urcat direct pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming. Brooke Shields joacă în rolul principal, însă în distribuție se mai regăsesc și alți actori cunoscuți.

Comedia pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix / foto: Pixabay
Comedia pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix / foto: Pixabay

Cea mai recentă comedie romantică de pe Netflix este „Mother of the Bride”, în traducere „Mama miresei”. Producția a avut premiera pe platforma de streaming pe 9 mai și a urcat direct pe primul loc în lista de vizionări de filme din România. Producția o are în rolul principal pe Brooke Shields, iar în distribuție se mai regăsesc și alți actori cunoscuți, precum Miranda Cosgrove, în rolul fiicei lui Lana, Benjamin Bratt și Sandra Taylor.

Despre ce este vorba în film? „Mother of the Bride” o urmărește pe Lana (Brooke Shields), care este anunțață de către fiica ei, Emma, întoarsă din străinătate, că urmează să se mărite, în Thailanda, în doar o lună. Din nefericire pentru Lana, lucrurile se înrăutățesc atunci când află că bărbatul care i-a furat inima fiicei sale este fiul celui care i-a frânt-o pe a ei cu ani în urmă. Astfel că, ea și tatăl viitorului mire trebuie să decidă dacă vor să-și ignore emoțiile de dragul nunții sau nu.

„Mama miresei” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix

Mai mult, aceasta întâlnire dintre cei doi cauzează mai multe incidente amuzante și o determină pe Lana să meargă la o întâlnire spontană cu Lucas, un doctor interpretat de Chad Michael Murray, pentru a-l face gelos pe fostul ei iubit, urmând un format familiar de comedie romantică.

Ce crezi că se întâmplă în final? Reușesc cei doi să treacă peste neînțelegeri? Se căsătorește fiica ei cu bărbatul de care este îndrăgostită? Pelicula se află de câteva zile pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix, așa că, dacă te-am făcut curios, o poți urmări pe platforma de streaming.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
adela popescu si radu valcan instagram jpg
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net