Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni

Ultima actualizare:

Un celebru actor turc, iubit și apreciat de public, a revenit pe Netflix cu o nouă dramă romantică! Kaan Urgancıoğlu joacă din nou rolul principal în partea a doua a filmului „Pe mâini bune”, continuarea celui din 2022. Pelicula a apărut pe platforma de streaming pe data de 23 mai și a fost văzută deja de milioane de oameni.

Kaan Urgancioglu a revenit pe Netflix, din 23 mai, cu „Pe mâini bune 2” / foto: Pixabay
Kaan Urgancioglu a revenit pe Netflix, din 23 mai, cu „Pe mâini bune 2” / foto: Pixabay

Pe 23 mai 2024, a apărut pe platforma de streaming Netflix continuarea peliculei „Pe mâini bune”, apărută în anul 2022, în care a făcut pereche cu Asli Enver (protagonista serialului „Mireasa din Istanbul”). În primul, este prezentată povestea Melisei, o mamă singură, care află că mai are puțin de trăit din cauza unei boli grave. Ea se apropie de un bărbat misterios, Firat (Kaan Urgancıoğlu), cu gândul de a-i lăsa în grijă copilul ei. Deși au parte de câteva luni pline de iubire, sfârșitul a venit destul de repede.

Așadar, acum că am reamintit despre ce este vorba în pelicula din 2022, ce se întâmplă în cea de-a doua parte? Ei bine, reuniți după tragedie, Firat și Can au parte de un nou început. Vor reuși oare să umple golul lăsat în urmă de o mamă și o soție iubită?

„Pe mâini bune 2” poate fi urmărit pe Netflix

După ce au pierdut-o pe Melisa, Fırat și Can încearcă să-și creeze o lume minusculă pentru ei înșiși. Ei își fac jurămintele să nu o uite niciodată pe Melisa. Cei doi devin proaspeți colegi de apartament, în plus, doi prieteni cu o durere comună. După un an de greutăți, Fırat se confruntă cu coincidențe care îl fac să găsească din nou dragostea și cineva nou intră în viața lor: Sezen (Melisa Pamuk, care a avut ocazia să joace alături de Kaan în serialul-fenomen „Dragoste infinită” sau „Kara Sevda”, 2015-2017).

Le va aduce arhitecta Sezen fericirea de care au nevoie și îi va ajuta să treacă peste suferință? Ei bine, dacă ți-a plăcut prima parte și ești curios ce se întâmplă în continuare, poți urmări „Pe mâini bune 2” pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net