Cel mai iubit actor turc revine în atenția românilor! Va juca în cel mai tare serial care te va ține cu sufletul la gură. Când începe

Unul dintre cele mai așteptate seriale din România, „Secrete de familie”, cu actorul Kaan Urgancıoğlu în rolul principal va avea marea lansare pe 30 august, la Kanal D și promite să devină cea mai urmărită producție.

Serialul promite să fie hitul verii / foto: kanal d
Serialul promite să fie hitul verii / foto: kanal d

„Secrete de familie” poartă semnătură producătorilor serialului “Dragoste infinită”, și a cunoscut deja succesul în peste 25 de teritorii, obținând cote de piață impresionante în țările în care a fost difuzat, de peste 20%.

Producția a avut succes peste tot, fie ca ne referim la Turcia, sau de SUA, Israel, Puerto Rico, Federația Rusă, Cipru, Grecia, Spania e.t.c. El promite să facă același lucru și în România.

Povestea serialului “Secrete de familie” i-a încântat pe privitori printr-o combinație captivantă de intrigă puternică, personaje memorabile și distribuție excepțională.

Ea propune o incursiune emoționantă într-un labirint al luptei pentru adevăr și justiție, pe fundalul unei povești intense de dragoste.

Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime; îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între cei doi.

Kaan Urgancıoğlu este foarte popular în România

Actorul din rolul principal, Kaan Urgancıoğlu, este deja foarte iubit de publicul din România datorită interpretării din "Dragoste infinită", serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea publicul român cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

„Este un serial extrem de puternic, o combinație de intrigă polițistă și poveste de dragoste. Sunt fericită că am un rol atât de complex, cel al unei femei puternice, care lupta pentru a afla adevărul, într-un caz complicat de crimă. În același timp duce propriile-i lupte... Vă invit să descoperiți o poveste care pe mine m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului”, a declarat Pinar Deniz.

„Este un serial care te ține, realmente, cu sufletul la gură. Scenariul este plin de suprize și construit pornind de la adevăruri general umane, de la valori pe care eroii serialului se zbat să le scoată la lumina. Adevărul este ceea ce unește, mai presus de orice, personajele principale, iar iubirea capătă o forță uriașă în lupta pentru adevăr”, a spus Kaan Urgancıoğlu.

Din 30 august, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, serialul „Secrete de familie”, o istorie complicată despre adevăr, despre mistere bine păzite, despre sacrificiu și dragostea care prinde viață pe un adevărat câmp de lupta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
kira hagi netflix jpg
bogdan vladau gina chirila colaj instagram jpg
    În cadrul unui podcast Mihaela Tatu și-a exprimat părerea despre iubire
udat flori foto pixabay jpg
vocea romaniei facebook jpg
elena merisoreanu jpg
netflix pixabay jpg
Banner Irina Columbeanu Ramona Gabor
image
actualitate.net
image
actualitate.net