Serialul care a rupt topul Netflix în iulie 2023! Românii au fost cuceriți de povestea misterioasă

Ultima actualizare:

Serialul care a rupt topul Netflix în iulie 2023 are o poveste care te ține lipit de ecran. Românii sunt captivați de producția sud-coreeană care cuprinde două sezoane și un total de 18 episoade memorabile.

Serialul care a rupt topul Netflix în iulie 2023
Serialul care a rupt topul Netflix în iulie 2023

Serial de pe locul 1 în topul Netflix, în iulie 2023

Așa cum cum v-am obișnuit venim din nou cu recomandări de top pentru filmele sau serialele care încing platforma Netflix. Asiaticii dau lovitura încă din nou cu o producție care abordează un scenariu complet atipic. Din start, trebuie să spunem că serialul de pe locul 1 în topul Netflix are o notă excelentă pe site-ul IMDB, unde e cotat cu 8,3 din peste 50 de mii de voturi.

Lansat în 2019, Kingdom / Regatul a făcut senzație încă de atunci în întreaga lume. Încadrat la dramă/acține/horror, serialul de pe Netflix e de fapt de o poveste zombie mutată în perioada feudală a regatului Joseon.

O epidemie misterioasă aduce teamă printre locuitori, mai ales după ce regele e răpus la pat de o boală ciudată. Prințul moștenitor devine singura speranță a oamenilor în lupta cu acest inamic care ucide fulgerător.

Kingdom / Regatul, serialul care face senzație pe Netflix în 2023

Fiecare episod e captivant pentru cei care adoră acest gen, iar producția și regia sunt de excepție. Seong-hoon Kim și In-je Park simt din plin ritmul poveștii, astfel încât cinefilii nu se pot desprinde de ecran. Mai mult, culorile și decorul creează o simbioză aparte, iar acest lucru completează experiența pentru pasionații de seriale de calitate.

După cum spuneam, Kingdom / Regatul cuprinde două sezoane. Lansat acum doi ani, al doilea sezon ne arată cum ciuma se extinde cu repeziciune în mai multe provincii ale regatului. Zombie încep să acapareze tot mai mult din teritoriu.

Prințul descoperă că transformarea locuitorilor în zombi este cauzată de o plantă. Personajul principal al serialului de pe Netflix și o tânăra doctoriță pornesc în căutarea originii acestei plante ciudate și ajung într-o peștera unde găsesc o femeie misterioasă pe nume, Ashin. Nu vom digulga mai multe secrete din Kingdom / Regatul, deorece suspansul și povestea merită savurate de fiecare în liniște.

Mai trebuie spus că până acum nu există vreo veste legată de lansarea sezonului 3. Au existat mai multe zvonuri, dar momentan nu a fost făcut vreun anunț oficial. Un lucru e cert, Kingdom e dorit de fanii din întreaga lume, iar la final de iulie e pe cai mari în clasamentul cu cele mai vizionate seriale de pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net