Ce sume de bani câștigă doi actori faimoși din Las Fierbinți. Giani și polițistul Robi au dat lovitura

Ultima actualizare:

Câțiva dintre actorii din celebrul serial Las Fierbinți nu se pricep aparent la fel de bine la afaceri cum știu actorie. Iată ce bani încasează, înafară de banii primiți de la ProTV.

Ce sume de bani câștigă doi dintre actorii iubiți din Las Fierbinți
Ce sume de bani câștigă doi dintre actorii iubiți din Las Fierbinți

Robi și Giani din Las Fierbinți și-au încercat amândoi norocul în lumea afacerilor, dar, din păcate, nu le-a mers așa de bine pe cât și-ar fi dorit ei.

Robi, care este interpretat de actorul Leonid Doni și Giani, personaj jucat de Constantin Diță, au succes la bani doar când vine vorba de salariul pe care îl încasează de la ProTV. 

Câți bani câștigă Giani pe lângă cei de la ProTV / foto: arhivă
Câți bani câștigă Giani pe lângă cei de la ProTV / foto: arhivă

Dincolo de asta, Giani din Las Fierbinți a făcut bani și din stand-up și reclame. Costi Diță s-a axat foarte mult în mediul online.

Costi Diță este foarte activ online

Spre bucuria fanilor Las Fierbinți, Costi Diță este foarte activ pe Youtube. Acolo își întreține comunitatea în timp ce explorează o serie de jocuri video.

Firma lui Costi Diță, care nu are nume, care i-a adus doar 7.000 de lei pe lună, anul trecut. De altfel, afacerea lui Giani din Las Fierbinți, are un business cu un nume amuzant. E un nume destul de sugestiv pentru personajul pe care îl interpretează în comedia de la PRO: Fix the Head SRL. 

Firma lui Giani, care se ocupă cu activități de interpretare artistică, a fost înființată în anul 2015. I-a adus, în anul 2022, un profit de 84.596 de lei. Diță a rulat o cifră de afaceri, pe anul trecut, de aproximativ 125.000 de lei, potrivit datelor obținute de fanatik.

Pe lună, din această afacere, Giani din Las Fierbinți s-a ales cu vreo 7.000 de lei. De altfel, 2022 a fost cel mai bun an al antreprenorului Costi Diță de când și-a deschis această firmă.

2021 a fost un an cu pierderi de zeci de mii de lei. Apoi, în 2020, anul de debut al pandemiei, a câștigat puțin peste 1.000 de lei, mai scrie sursa citată. În afară de 2022, 2019 a fost un an ceva mai bun, an în care Giani din Las Fierbinți a făcut un profit net de 62.253 de lei.

Leonid Doni are o firmă care se ocupă de creațiile artistice, deschisă în urmă cu 10 luni, dar nu a avut prea mult succes. În primele luni ca om de afaceri cu compania DONIEMM Act SRL nu i-au adus nici măcar un leu pe card. Ba chiar i-a scos! Artistul a înregistrat un minus de 797 de lei, iar la cifra de afaceri, bărbatul nu a raportat nimic până acum.

Bobiță din Las Fierbinți rămâne cel mai bogat

La fel ca și în serial, Bobiță (Mihai Bobonete) e șef la bani! Actorul le poate da lecții de făcut bani celor doi, având în vedere ce profituri uriașe a obținut.

Comedy Boys, una din firmele pe care le are Mihai Bobonete, i-a adus un profit de 814.000 de lei în anul 2022. Drept e că trebuie să împartă banii cu partenerul său de afaceri. E vorba de nimeni altul decât actorul Adrian Văncică (Celentanto în Las Fierbinți).

Cu cealaltă firmă, Da, Bravo! (așa se numește și podcastul olteanului), Bobonete a avut un profit de 1,2 milioane de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net