Actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial. Nimeni nu și-a dat seama: „Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult”

„Las Fierbinți”, serialul-fenomen de comedie care a acaparat întreaga țară este unul dintre cele mai apreciate de către români. Umor și actori aleși pe măsură, secvențe care ilustrează realități românești, surpriza face ca un actor renumit să le ofere rol în serial copiilor lui.

Actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial
Actorul din Las Fierbinți care și-a băgat copiii în serial

Fetițele actorului Adrian Văncică, alias Celentano din „Las Fierbinți”, au avut șansa să apară în serialul celebru, să joacă alături de Bobiță, Dorel și Giani, moment special despre care tatăl lor a vorbit. 

Fetele lui Celentano au jucat în Las Fierbinți

În urmă cu ceva timp, actorul Adrian Văncica ne mărturisea în exclusivitate faptul că cele două copile ale sale – Mara și Theo au apărut într-un episod al celebrului serial. În ciuda talentului lor actoricesc, tatăl lor nu a fost atât de încântat, întrucât și-a îndemnat copilele să nu urmeze o carieră în acest domeniu.

„Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a dezvăluit personajul Celentano, din serialul Las  Fierbinți.

Adrian Văncică și soția lui au fost colegi de platou

Adrian Văncică și familia lui
Adrian Văncică și familia lui

Elena, soția actorului nu stă nici ea departe de platourile de filmare. Acum mai mult timp, cei doi au colaborat împreună, ea fiind secretar de platou, colaborând pentru filmul „Scurtcircuit”.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, ne mai spunea Adrian Văncică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net