Celentano din Las Fierbinți este rudă cu un personaj important din istoria României. Totul are legătură cu mama celebrului actor de la Pro TV

Cine nu îl cunoaște pe Celentano, personajul din serialul Pro TV „Las Fierbinți”, iubit de mulți români atunci când apare pe micile ecrane? Însă, nu mulți sunt cei care știu că, mama interpretului lui Celentano, Adrian Văncică (46 de ani), este rudă cu un personaj important din istoria țării noastre, care a trăit cu mult timp în urmă.

Adrian Văncică este rudă cu un personaj important din istoria României
Adrian Văncică este rudă cu un personaj important din istoria României

Adrian Văncică, născut pe 18 martie 1977 la Târgoviște, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie, a fost student la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu, după care s-a angajat la Teatrul Nottara din București, de unde a demisionat în 2021. Timp de mai bine de un deceniu, actorul și scenaristul Adrian Văncică a jucat rolul bețivului Celentano în serialul de comedie „Las Fierbinți” de la Pro TV.

Cu cine este înrudit Adrian Văncică

Pentru cei care nu știu, actorul este fiul lui Ion Văncică și al Mariei Ionescu de la Brad, aceasta fiind nepoata lui Ion Ionescu, fost revoluționar pașoptist român și, de asemenea, întemeietorul științei agricole românești și membru de onoare al Academiei Române.

Ion Ionescu, născut Isăcescu, a fost agronom, economist, om de știință, scriitor, o figură importantă a secolului al XIX-lea și a militat pentru propășirea poporului român. Pentru eforturile sale, a fost ridicată, ca recompensă, în Bacău, pe partea stângă a șoselei Prăjești-Brad, la ieșirea din localitatea Negri și la intrarea în Brad, o casă memorială. Există și o troiță peste drum de lăcaș. 

Ce meserie bizară a avut Celentano înainte de a fi celebru

În ciuda faptului că mama îndrăgitului actor este nepoata unui personaj important din istoria României, Adrian Văncică a fost nevoit să muncească din greu înainte de a deveni celebru. La doar 25 de ani, acesta a pornit de jos şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud, într-un parc de distracții.

Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci cand a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulți bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracții, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje.

Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am facut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai multi ruși, bulgari, moldoveni.

M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din România, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem și o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, a dezvăluit, acum câțiva ani, Adrian Văncică, în cadrul emisiunii „Morning glory” de la Rock FM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net