Ce mai face actorul Cristi Martin care întreba în reclamă: „Cât e halatul”. Care a fost personajul cu care s-a identificat cel mai mult

Ultima actualizare:

Unii actori stau cu anii pe micile ecrane iar apoi se dedică teatrului sau alte proiecte. Pe Cristi Marin toată lumea îl știe din reclama în care juca rolul unui nebun și întreba „Cât e halatul”. Apoi a colaborat cu Florin Călinescu, dar a jucat și în „Serviciul Român de Comedie” sau în „Las Fierbinţi“ şi în „Lecţii de viaţă“. Ce face acum, dar și ce planuri are, aflați din rândurile următoare.

Cristi Marin are multe pasiuni
Cristi Marin are multe pasiuni

Între 27 și 30 iulie 2023, Râmnicu Vâlcea prinde culoare! Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Ariel Vâlcea Fest transformă orașul într-un centru performativ care adună trupe de teatru, regizori și actori veniți din toate colțurile țării dar și din afara României.

În cele patru zile ale evenimentului, spectatorii vor putea urmări reprezentații de teatru live, spectacole în aer liber, spectacole pentru copii, parade stradale și multe altele. Festivalul include o selecție diversă de producții teatrale, atât clasice, cât și contemporane.

Festivalul Ariel Vâlcea Fest, a ajuns la a noua ediție

Festivalul Ariel Vâlcea Fest, organizat de Teatrul Municipal „Ariel” în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, joacă un rol important în promovarea dialogului cultural și în crearea de legături între artiștii locali, cei din restul țării și internaționali. Este un eveniment vibrant și captivant care celebrează arta teatrală într-o manieră interactivă și diversă și, totodată, un loc unde pasionații de teatru, artiștii și comunitatea se întâlnesc pentru a se bucura de atmosfera minunată a teatrului. Evenimentele din cadrul Ariel Vâlcea Fest se desfășoară în mai multe săli de spectacole din Râmnicu Vâlcea, dar și în aer liber, oferind publicului și reprezentații cu acces gratuit.

Programul include evenimente pentru toate vârstele, inclusiv spectacole dedicate copiilor și aduce în Râmnicu Vâlcea nume sonore din lumea teatrului, precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Claudiu Bleonț, Anca Sigartău, Cristi Martin și mulți alții. Publicul îl va putea urmări pe Cristi Martin în cadrul festivalului vineri, 28 iulie, într-un spectacol pentru copii plin de culoare, „Lampa lui Aladdin”, în regia lui Ionuț Octavian Ghinea, începând cu ora 12:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pe Cristi Marin îl știți ca „nebunul“ din reclama cu halatul. Artistul se împarte între mai multe proiecte şi pasiuni. A apărut la ProTV, în echipa lui Florin Călinescu, apoi la Serviciul Român de Comedie, la Toni Grecu, apoi a avut apariţii în „Las Fierbinţi“ şi în „Lecţii de viaţă“

Cristi Marin l-a jucat pe Aladdin
Cristi Marin l-a jucat pe Aladdin

Click:! La final de iulie, publicul vă poate vedea pe scena din Râmnicu Vâlcea, în „Lampa lui Aladdin”, care se va juca în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Ariel Vâlcea Fest. Ce ne puteți povesti de spectacol? De ce să vadă spectatorii spectacolul „Lampa lui Aladdin”?

Cristi Marin: Pentru că este o montare excelentă – și nu o spun eu, ci miile de spectatori mari și mici care l-au văzut, unii de mai multe ori -, este dinamic, original, cu personaje colorate, haioase, vesele, cu un decor minunat, muzică și dans deosebite!

Aveți o rutină înainte de a urca pe scenă?

Da, bineînțeles. Totdeauna îmi fac încălzirea vocală și fizică, așa cum fac la orice spectacol, de când mă știu.

Ce sfat ați da cuiva care vrea să facă actorie?

Să facă! Să se pregătească, dacă asta îi place, să se dedice și să aibă curaj. Nu e ușor, dar e superb și plin de recompense sufletești.

Spectacolul „Ariel Vâlcea fest” a ajuns la a IX-a ediție
Spectacolul „Ariel Vâlcea fest” a ajuns la a IX-a ediție

Dintre actorii români, există cineva care vă inspiră?

Am avut șansa să joc alături de sau doar să-i cunosc pe cei mai mari și ei m-au inspirat mereu și chiar m-au încurajat, la începuturi. Victor Rebengiuc, Marcel Iureș, Adrian Pintea, Olga Tudorache sunt și rămân reperele mele dintotdeauna.

Dacă s-ar face un film/spectacol despre viața dumneavoastră, cine ați dori să vă interpreteze?

Nu m-am gândit niciodată, dar foarte amuzantă întrebarea!

De-a lungul timpului aţi intrat în pielea multor personaje. Care a fost personajul cu care v-ați conectat cel mai mult din toate cele jucate?

Directorul de teatru din spectacolul Teatru de repertoriu, Gogu Scarlat, din Proștii sub clar de lună, Mark Rothko din Red și, acum, Chirița, din Chirița în provincie.

Cristi Marin, pe scenă
Cristi Marin, pe scenă

Există vreun rol pe care vi l-ați dorit și încă nu ați apucat să îl să-l jucați?

Da, Albin din Colivia cu nebune, Prospero din Furtuna, de Shakespeare, Malvolio, din A douăsprezecea noapte.

Ce preferați, televiziunea sau scena?

Nu pot să aleg. Sunt ca peștele în apă și pe scenă, și în fața camerei.

Care sunt următoarele dumneavoastră proiecte în teatru sau în film?

Pregătesc rolul Chirița, din spectacolul Chirița în provincie, regia Dan Bucur, la Teatrul George Ciprian Buzău. Voi relua din toamnă un spectacol independent, produs chiar de mine, Teatru de repertoriu, pe care l-am și jucat la Vâlcea, cu o sală arhiplină, acum câțiva ani. Joc și în spectacolul William Shakespeare – Opere complete – varianta preascurtată, tot la teatrul din Buzău, regia Dan Bucur, o comedie genială, care se va relua din toamnă, și în spectacolul pentru copii Capra cu trei iezi, regia Ionuț Ghinea. În plus, urmează să înceapă Buzău International Arts Festival, un festival al artelor, pe care îl organizăm la Buzău, într-o echipă de mai mulți profesioniști independenți, festival ce se desfășoară în perioada 20 august – 17 septembrie și aduce sute de evenimente în oraș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net