Imagini rare cu Mirela Nicolau, soacra lui Celentano din Las Fierbinți. Cum arăta în tinerețe: „Am îmbătrânit urât fizic”

Toată lumea o știe din „Las Fierbinți” unde o interpretează pe soacra lui Celentano, un personaj pitoresc, pe care o îndrăgești încă din prima clipă. Se știe că pe simpatica actriță o cheamă Mirela Nicolau și de curând a filmat noi scene pentru partea a doua a peliculei Miami Bici.

Mirela Nicolau și Adrian Văncică în Las Fierbinți
Mirela Nicolau și Adrian Văncică în Las Fierbinți

De câteva sezoane soacra lui Celentano este unul dintre cele mai îndrăgite personaje, alături de cele pe care le știți deja din ”Las Fierbinți”, serialul care a depășit deja 20 de sezoane de când se filmează. Mirela Nicolau (66 de ani) este actriţă a Teatrului Evreiesc din Bucureşti, unde joacă în câteva piese de teatru. Iar în afară de serialul de la Pro TV în care joacă a mai făcut furori și în prima parte a peliculei „Miami Bici”, care a prins imediat la public.

Mirela Nicolau la filmările pentru Miami Bici2
Mirela Nicolau la filmările pentru Miami Bici2

Trebuie să știți că de curând actrița a filmat și pentru cea de-a doua parte a producției, „Miami Bici2”, iar noi avem câteva imagini de la o scenă în care a filmat alături de Filip Munteanu, alias Florinel din ”Clanul”. Nu știm povestea, însă personajul actriței este la fel de hazliu și simpatic. Dar vom vedea mai multe din toamnă, sperăm, când vom putea vedea filmul cu Codin Maticiuc și BroMania în cinematografele din toată țara.

Filip Munteanu din ”Clanul” cu Mirela Nicolau în „Miami Bici2”
Filip Munteanu din ”Clanul” cu Mirela Nicolau în „Miami Bici2”

„Eram leită Ornella, doar că n-aveam ochii albaştri”

În tinereţe, actriţa era de o frumuseţe rară. „Eram identică Ornella Muti, toată lumea zicea că semăn cu ea. S-a speriat criticul Ecaterina Oproiu când am apărut cu soţul meu, regizorul Anghel Mora, la un film.

M-a văzut, a exclamat de uimire şi a întrebat cine sunt. “Soţia mea”, a spus el. Eram leită Ornella, doar că n-aveam ochii albaştri. Sunt oameni care îmbătrânesc frumos şi unii care îmbătrânesc urât. Eu am îmbătrânit urât fizic. Nu am făcut film cât am fost tânără şi frumoasă. Fac acum!”, ne-a spus actriţa. Deşi a jucat şi alte roluri în teatru, lumea o ştie din serialul “Las Fierbinţi”.

Mirela Nicolau în tinerețe și acum
Mirela Nicolau în tinerețe și acum

„Sunt recunoscută pe stradă. Ştiţi ce m-a şocat? Am filmat în Belgia, am stat acolo 2 luni. Dacă aş fi fost în Italia şi Spania, aş fi înţeles că sunt mulţi români. Dar nu mi-am imaginat că sunt atâţia români care mă opreau pe stradă şi mă întrebau dacă sunt soacra lui Celentano”, ne-a spus actriţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net