Îi recunoaşteţi? Aşa arătau în tinereţe actorii din „Las Fierbinţi”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Serialul-fenomen „Las Fierbinţi” de la PRO TV se apropie de începerea celui de-al 21-lea sezon, ce va fi difuzat din această toamnă. Fanii producţiei sunt, cu siguranţă, nerăbdători. Până la revederea actorilor preferaţi, Click! vă arată imagini spectaculoase cu aceştia, din tinereţe. Cei mai mulţi sunt aproape de nerecunoscut!

Serialul revine în toamnă
Serialul revine în toamnă

Citește și: Toma Cuzin, Firicel din «Las Fierbinți», legătură specială cu «soţia» sa din serial

De zece ani, milioane de te­lespectatori urmăresc săptămână de săptămână aventurile personajelor din “Las Fierbinţi”, la PRO TV. Pentru fanii serialului, aceşti actori sunt ca membrii familiei. Dar puţini ştiu ce făceau Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mirela Nicolau, Marius Chivu sau Ion Ionuţ Ciocia înainte de succesul acesta. Click! îţi spune ce făceau aceştia înainte şi cum arătau în prima tinereţe.

Află și: INTERVIU Adrian Vancică, alias Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 45 de ani. Ce dorință neîmplinită are

Bobonete şi Raiţ, fraţi şi în viaţa de zi cu zi

Actorii Mihai Bobonete (42 de ani) şi Mihai Rait (42 de ani) se ştiu de mici, mai precis de când erau în clasa a IV-a. „Eu mă mutasem de la Constanţa, el din Craiova, cu părinţii la Giurgeni, Ialomiţa. Ne-am cunoscut şi ne-am împrietenit”, au povestit cei doi la emisiunea „La Radio cu Andreea Esca”. Chiar ­şi-au făcut şi câte un tatuaj pe picior: Mihai Raiţ îl are tatuat pe Stan, iar Mihai Bobonete pe Bran. În urmă cu mai mulţi ani, cei doi au ajuns în Bucureşti şi au început să facă actorie şi spectacole de stand up comedy.

Mihai Bobonete
Mihai Bobonete

Şi au mai jucat împreună şi în alte proiecte, în serialul “Vine Poliţia” (2008), apoi în „Naşa” (2011). În 2012, au primit rolurile celor doi fraţi din „Las Fierbinţi”, Bobo şi Dorel, aşa că au avut ocazia să fructifice frumoasa lor prietenie din viaţa de zi cu zi şi pe micile ecrane. Dar cea mai importantă rămâne susţinerea necondiţionată pe care şi-o arată unul celuilalt orocând. Aşa cum s-a întâmplat şi în 2015, când Mihai Raiţ a participat la „Vocea României”, unde a făcut parte din echipa Loredanei şi a fost încurajat din culise de “fratele” Bobonete.

Vezi și: Cum arată în realitate «divele» din Las Fierbinţi!

Adrian Văncică a stat un an în Coreea

Puţină lume ştie sau îşi mai aminteşte că simpaticul actor care îi dă viaţă lui Celentano a fost plecat în Coreea, unde a muncit într-un parc de distracţii timp de un an. Adrian Vancică (45 de ani) a povestit cum s-a „distrat” înainte de a deveni celebru. Pentru actor, acea experienţă a fost precum un adevărat stagiu militar.

Adrian Văncică
Adrian Văncică

Spune şi de ce: „În primul rând, pentru că am fost plecat de acasă un an. În al doilea rând, pentru că e un loc în care trebuie să te adaptezi brusc, trebuie să respecţi noi reguli, un anumit orar, foarte strict, lucruri care pe mine mă revoltau, neavând neapărat o disciplină. Dar m-am învăţat şi cu anduranţa asta, să fac acelaşi lucru zile în şir. Am fost plecat un an în Coreea de Sud, am lucrat la un parc de distracţii, făceam de toate. Puteam să mai stau încă trei ani, dar mi-a fost un dor de ţara asta de nu se poate explica. Pământul ăsta are ceva atât de magic. Îţi e dor de el”.

Mirela Nicolau: «Am îmbătrânit urât»

Rolul soacrei lui Celentano i-a ieşit de minune actriţei Mirela Nicolau (65 de ani), care face parte şi din trupa Teatrului evreiesc din Bucureşti. Fotografiile cu ea din tinereţe sunt impresionante: artista era asemănată cu o celebră actriţă din Italia.

Mirela Nicolau, în rolul soacrei lui Celentano
Mirela Nicolau, în rolul soacrei lui Celentano

Eram identică Ornella Muti, toată lumea zicea că semăn cu ea. S-a speriat criticul Ecaterina Oproiu, atunci când am apărut cu soţul meu, regizorul Anghel Mora, la un film. M-a văzut, a exclamat de uimire şi a întrebat cine sunt. «Soţia mea», a spus el. Eram leită Ornella, doar că n-aveam ochii albaştri. Sunt oameni care îmbătrânesc frumos şi unii care îmbătrânesc urât. Eu am îmbătrânit urât fizic. Nu am făcut film cât am fost tânără şi frumoasă. Fac acum!”, a mărturisit actriţa, în exclusivitate pentru Click!

Mirela Nicolau
Mirela Nicolau

Marius Chivu, afectat foarte mult după divorţ

Actorul Marius Chivu (47 de ani) a absolvit Institutul de Arte Teatrale şi Cinematografice “I.L. Caragial” din Bucureşti în 2000, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

Marius Chivu îl interpretează pe Nicu Rață
Marius Chivu îl interpretează pe Nicu Rață

Printre primele roluri care l-au adus mai aproape de marele public este cel din serialul „La Urgenţă” (2006), de la TVR 1, unde a interpretat rolul brancardierului Costel Durbacă. Apoi a făcut şi alte filme - „Trei Surori”, „Zoo Story”, „Omul din subterană”, dar celebritatea a fost atinsă abia cu “Las Fierbinţi”. Problemele din viaţa personală l-au afectat profund şi au cauzat schimbări. Majore.

Află aici: Mihai Bobonete a sacrificat o carieră de inginer pentru a deveni actor: «Viața mea poate fi un scenariu de film de la Bollywood»

Marius Chivu în tinerețe
Marius Chivu în tinerețe

Am avut o perioadă în care am slăbit foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimc. Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis «Hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa». Am zis, «Băi, prea plângi», şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj. Am încercat să scriu poezii, din depresie. Şi ştii ce bine scrii când plângi?!”, a mai declarat actorul care îl interpretează pe Nicu Raţă pentru podcastul lui Mihai Bobonete.

WOW: Lecția lui Robi din "Las Fierbinți". Discursul care i-a făcut pe români să plângă de Crăciun

«Brânzoi» a jucat cu trupa Vouă

Dacă nu ştiaţi, vă spunem noi. Ion Ionuţ Ciocia (51 de ani) alias Brânzoi din „Las Fierbinţi” a făcut parte şi din trupa Vouă şi a prins drag de teatru din cauza unui şir de întâmplări. Prima şansă a fost un spectacol care s-a făcut la liceul din Vălenii de Munte, unde învăţa.

Ion Ionuţ Ciocia
Ion Ionuţ Ciocia

„Sora mea, cu care am fost coleg de clasă din a-ntâia, m-a propus pe mine atunci când unul dintre actori n-a mai putut veni la repetiţii. Oricum eram deja celebru în liceu, că imitam toţi profesorii. A urmat un şir de spectacole. Atunci am aflat ce-nseamnă să fii pe scenă. A doua întâmplare a fost când Gheorghe Vitanidis turna un film undeva pe lângă Homorâciu. Era prin toamna lui ‘89. Toate fetele din figuraţie se adunaseră pe lângă mine, habar n-am de ce, că nu-s James Dean.

Poate că făceam tot felul de glume. Adrian Pintea, care juca în film, şi-a adus aminte de mine când ne-am reîntâlnit în teatru. «Tu eşti ăla care i-ai oprit filmarea lui Vitanidis?», m-a întrebat. Ei bine, eu eram. Dar cea care m-a îndemnat să dau la teatru a fost profesoara mea de română, cu care făcusem atâtea spectacole în liceu”, a mărturisit Ionuţ.

Citește și: Mihai Bobonete, despre marea lui dragoste, televiziunea: „De 20 de ani suntem soţ şi soţie“

Anca Dumitra are exact acelaşi zâmbet ca în copilărie

Actriţa Anca Dumitra (34 de ani) are unul dintre cele mai simpatice zâmbete şi un râs cristalin care a făcut furori în serialul “Las Fierbinţi” de la PRO TV. O imagine cu ea din copilărie, publicată de artistă pe reţelele sociale, demonstrează că trecerea anilor doar i-au maturizat chipul, frumos, păstrându-i însă zâmbetul intact. Aşa că pentru Anca dedicăm o secţiune specială, “uşor de recunoscut”.

Iată și: Problema de care se loveşte Costi Diță când încep filmările "Las Fierbinţi"

Anca Dumitra când era mică
Anca Dumitra când era mică

Fotografia cu pricina a reuşit să adune sute de aprecieri pe Facebook şi pe Instagram, la pachet cu admirative comentarii din partea fanilor serialului de la PRO TV, care i-au făcut complimente dintre cele mai frumoase. “Frumoasă de mică”, “Simpatică ai fost mereu”, “Adorabilă”, acestea sunt doar câteva dintre aprecierile pe care le-a primit imaginea cu Anca din copilărie.

Foto: Arhiva personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net