Lecția lui Robi din "Las Fierbinți". Discursul care i-a făcut pe români să plângă de Crăciun

Ultima actualizare:

Robi din Las Fierbinți este eroul zilei. Urmărit, în medie, de peste 2 milioane de români la fiecare episod, serialul "Las Fierbinți" (PRO TV) este canalul perfect pentru a transmite mesaje sociale. După poezia lui Celentano sau discursul lui Firicel, care s-au viralizat instant, iată că în episodul de Crăciun am asistat la un monolog emoționant, rostit de Robi.

Actorul Leonid Doni, cu ochii în lacrimi în episodul de Crăciun
Actorul Leonid Doni, cu ochii în lacrimi în episodul de Crăciun

În seara de Crăciun, personajele din Las Fierbinți au fost urmărite într-un episod special, care a transmis un mesaj puternic. La petrecerea din sat, polițistul Robi, interpretat de actorul Leonid Doni, a avut un monolog care reflectă realitatea dincolo de filtre și îndeamnă la empatie. Lecția de viață oferită de Robi i-a pus pe gânduri pe "fierbințeni", iar pe telespectatori i-a trecut prin toate stările. Numai de piatră să fi fost ca să nu lăcrimezi la monologul lui Robi, care a devenit deja viral.

Discursul lui Robi, din "Las Fierbinți"

Redăm, integral, monologul lui Robi din Las Fierbinți. "Creierul" acestui discurs a fost Adrian Văncică, interpretul lui Celentano. “M-am gândit că sunt mulți oameni care gândesc așa. Sunt mulți români cu suflet mare, mulți oameni care vor să ajute pe cel de lângă ei, dar n-au cum”, a declarat Vănică, cel care a scris monologul, pentru stirileprotv.ro.

"Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da’ voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta!”

”Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? De ce?

”Voi aici aveţi ba un copil, ba o mamă, ba un tată... Io n-am pe nimeni, Aspirino!

Voi sunteţi familia mea, şi eu în fiecare zi aud num’ d’astea: că cutare m-a scuipat, că cutare m-a bătut, că cutare mi-a făcut! M-am săturat!

Voi credeţi că mie nu-mi ajunge? Vreau şi eu, măcar o dată, să veniţi la mine cu o reclamaţie că, nu ştiu, cutare mi-a dat o floare! Că cutare s-a uitat frumos la mine! Că cutare mi-a zis o vorbă bună! Măcar odată pe an! Să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva!

Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare!

E vina mea, da! Eu l-am pus pe Giani să vă întrebe ce vă doriţi de Crăciun şi tot eu l-am pus pe Ardiles să le fure şi să le pună supriză pentru cei care nu au! Dar doar azi! Că e Crăciunul! Mâine le luaţi înapoi! Nu v-am zis că am tot inventarul aici!

Băi Brânzoi! Zici că ăla-i târnăcopul tău? Da mă, e al tău! Da’ Coţăială n-are niciunul! Tu ce faci, Brânzoi, lucrezi la două târnăcoape? Ai patru mâinci, cumva, că nu se vede! Şi ăla care-i la Coţăială e şi tocit şi are şi coada ruptă! Şi lampa aia e ciobită, Brănzoi! Şi o ţineai în magazie de ani de zile, să se pună praful pe ea! N-o foloseai la nimic! Şi acum urli de nervi că nu o mai ai?

Bobiţă, tu câte borsete ai, că numai eu ştiu vreo 20? Şi faci gât pentru una care-i veche şi vai mama ei? Pandele nu are niciuna şi pur şi simplu îşi dorea şi el una!”

Episodul "Las Fierbinți" de Crăciun, urmărit de peste 2,1 milioane de români

"Las Fierbinți" a fost lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public, anunță Pro TV. Serialul a înregistrat 13.1 puncte de rating și 33.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 17.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 22:01, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.3 puncte de audiență și 37.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.3 puncte de rating și 21.0% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de oameni se uitau la serial, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:49, aproape 2.8 milioane de români urmăreau Las Fierbinți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net