Lecția lui Robi din "Las Fierbinți". Discursul care i-a făcut pe români să plângă de Crăciun

Robi din Las Fierbinți este eroul zilei. Urmărit, în medie, de peste 2 milioane de români la fiecare episod, serialul "Las Fierbinți" (PRO TV) este canalul perfect pentru a transmite mesaje sociale. După poezia lui Celentano sau discursul lui Firicel, care s-au viralizat instant, iată că în episodul de Crăciun am asistat la un monolog emoționant, rostit de Robi.

Actorul Leonid Doni, cu ochii în lacrimi în episodul de Crăciun
Actorul Leonid Doni, cu ochii în lacrimi în episodul de Crăciun

În seara de Crăciun, personajele din Las Fierbinți au fost urmărite într-un episod special, care a transmis un mesaj puternic. La petrecerea din sat, polițistul Robi, interpretat de actorul Leonid Doni, a avut un monolog care reflectă realitatea dincolo de filtre și îndeamnă la empatie. Lecția de viață oferită de Robi i-a pus pe gânduri pe "fierbințeni", iar pe telespectatori i-a trecut prin toate stările. Numai de piatră să fi fost ca să nu lăcrimezi la monologul lui Robi, care a devenit deja viral.

Discursul lui Robi, din "Las Fierbinți"

Redăm, integral, monologul lui Robi din Las Fierbinți. "Creierul" acestui discurs a fost Adrian Văncică, interpretul lui Celentano. “M-am gândit că sunt mulți oameni care gândesc așa. Sunt mulți români cu suflet mare, mulți oameni care vor să ajute pe cel de lângă ei, dar n-au cum”, a declarat Vănică, cel care a scris monologul, pentru stirileprotv.ro.

"Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da’ voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta!”

”Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? De ce?

”Voi aici aveţi ba un copil, ba o mamă, ba un tată... Io n-am pe nimeni, Aspirino!

Voi sunteţi familia mea, şi eu în fiecare zi aud num’ d’astea: că cutare m-a scuipat, că cutare m-a bătut, că cutare mi-a făcut! M-am săturat!

Voi credeţi că mie nu-mi ajunge? Vreau şi eu, măcar o dată, să veniţi la mine cu o reclamaţie că, nu ştiu, cutare mi-a dat o floare! Că cutare s-a uitat frumos la mine! Că cutare mi-a zis o vorbă bună! Măcar odată pe an! Să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva!

Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare!

E vina mea, da! Eu l-am pus pe Giani să vă întrebe ce vă doriţi de Crăciun şi tot eu l-am pus pe Ardiles să le fure şi să le pună supriză pentru cei care nu au! Dar doar azi! Că e Crăciunul! Mâine le luaţi înapoi! Nu v-am zis că am tot inventarul aici!

Băi Brânzoi! Zici că ăla-i târnăcopul tău? Da mă, e al tău! Da’ Coţăială n-are niciunul! Tu ce faci, Brânzoi, lucrezi la două târnăcoape? Ai patru mâinci, cumva, că nu se vede! Şi ăla care-i la Coţăială e şi tocit şi are şi coada ruptă! Şi lampa aia e ciobită, Brănzoi! Şi o ţineai în magazie de ani de zile, să se pună praful pe ea! N-o foloseai la nimic! Şi acum urli de nervi că nu o mai ai?

Bobiţă, tu câte borsete ai, că numai eu ştiu vreo 20? Şi faci gât pentru una care-i veche şi vai mama ei? Pandele nu are niciuna şi pur şi simplu îşi dorea şi el una!”

Episodul "Las Fierbinți" de Crăciun, urmărit de peste 2,1 milioane de români

"Las Fierbinți" a fost lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public, anunță Pro TV. Serialul a înregistrat 13.1 puncte de rating și 33.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 17.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 22:01, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.3 puncte de audiență și 37.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.3 puncte de rating și 21.0% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de oameni se uitau la serial, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:49, aproape 2.8 milioane de români urmăreau Las Fierbinți.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
romanii au talent 2023 flavian glont jpg
maxresdefault jpg
carina veghiu jpg
FotoJet (1) jpg
Teodor Ghiță jpeg
Alexandra Porkolab jpeg