EXCLUSIV! Ce familie frumoasă are Brânzoi din «Las Fierbinţi»!

Ultima actualizare:
Din 2012, îl interpretează pe Brânzoi şi e foarte bun prieten şi în realitate cu Gheorghe Ifrim (stânga) şi cu Marius Chivu
Din 2012, îl interpretează pe Brânzoi şi e foarte bun prieten şi în realitate cu Gheorghe Ifrim (stânga) şi cu Marius Chivu

Joacă în “Las Fierbinţi” din 2012, de la începuturile serialului, iar cu timpul a ajuns chiar să se înrudească şi să devină prieten la cataramă cu câţiva colegi de la filmări. Actorul Ion Ionuţ Ciocia (47 de ani), alias Brânzoi, ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, lucruri mai puţin ştiute despre el şi familia sa superbă.

 • Click!: Cât de grea e viaţa de actor?

Ion Ionuţ Ciocia: E, vorba lui Mişu Fotino: “Ori e foarte grea ori e foarte uşoară”. Daca ai talent e foarte uşoară, dacă n-ai, e grea. 

 • În câte piese joci acum?

Cu totul, în vreo 6 sau 7 dacă nu mă înşel... Acum joc la Ion Creangă, în vreo 3 piese, interpretez împăraţi. Joc taţi de Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene. Joc în “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, în „Amintiri din copilărie”, în „Povestea porcului”. Nu, nu sunt porcul, sunt povestitorul, şi încă în cateva piese la Naţional.

 Pe Ionuţ Ciocia l-am văzut recent în piesa „Eu dau banii, eu dau ora exactă”, la Sala Dalles
Pe Ionuţ Ciocia l-am văzut recent în piesa „Eu dau banii, eu dau ora exactă”, la Sala Dalles
 • Sunteţi angajat la vreun teatru?

Cu carte de muncă, la Teatrul “Ion Creangă”. Am fost angajat la Teatrul Naţional cinci ani, însă a fost o conjunctură nefericită, s-a schimbat directorul, a venit Dinu Săraru, a făcut un simulacru de concurs şi aproape toţi cei care fuseseră angajaţi de Ion Cojar şi Gelu Colceag au rămas fără serviciu.

Apăreţi în reclame, dar şi în „Las Fierbinţi”. Sunteţi recunoscut pe stradă?

În fiecare clipă. Mai ales din “Las Fierbinţi”. Televiziunea te ridică, televiziunea te coboară. Prima ridicare, ca să spun aşa, a fost cu grupul Vouă. Am activat şi acolo, din 1995 până în 2000. Lumea şi acum îmi aminteşte de “Vouă”, însă cel mai pregnant este serialul “Las Fierbinţi”. Fac poze în fiecare zi, pe plajă sunt mai rău decât ăla cu cămila… Am fost în vara asta cu copiii la mare şi i-am zis nevestei: “Taie bilete, la câtă lume vine la pozat”.

De ani buni, pe Ionuţ Ciocia îl vedeţi în reclama simpatică la Aspacardin
De ani buni, pe Ionuţ Ciocia îl vedeţi în reclama simpatică la Aspacardin
 • Aveţi gemeni.

Da, da, băiat şi fată. 3 ani şi 7 luni. Îi cheamă Alexandru Ştefan şi Medeea Maria.

 • Sunt talentaţi ca tata?

Fii-mea cântă. Şi lui îi place muzica, da e mai timid. De exemplu, am fost la  “Zilele Bucureştiului” şi, la un moment dat, cânta un băiat la saxofon şi nu-l mai puteam lua de acolo.


  De ani buni, pe Ionuţ Ciocia îl vedeţi în reclama simpatică la Aspacardin
De ani buni, pe Ionuţ Ciocia îl vedeţi în reclama simpatică la Aspacardin
 • Cum aţi ajuns să-l jucaţi pe Brânzoi în „Las Fierbinţi”?

Am dat probe… Eu n-am avut un rol principal de la început, trebuia să joc doar într-un episod, în primul sezon. Cred că i-am convins că mă pricep, iar Mimi Brănescu, cel care scrie scenariul, m-a întrebat dacă vreau să rămân în proiectul ăsta. Nici nu ştiam ce va urma, ce voi face, dacă o să prindă... 

 • Cum e la filmări?

Secretul e că e multă armonie, iar tot secretul pleacă de la Dragoş Buliga, care e şi producător, şi regizor, el fiind un om cu tact, calm, n-a strigat timp de şapte ani, n-am văzut să strige sau să se certe cu nimeni, de la maşinişti, la cabinieră. Un om foarte echilibrat. Şi noi ne-am armonizat ca o familie, actorii între noi. Mimi Brănescu şi soţia lui, Mirela Oprişor, sunt naşii copiilor mei. Toţi avem copii, singura fără e Anca Dumitra, Geanina. Toţi avem câte unul, câte doi… Mimi i-a botezat o fetiţă şi lui Adrian Văncică (Celentano), Mihai Bobonete l-a cununat pe Mihai Raiţ. În ciuda faptului că sunt în zodia berbecului sunt o fire neconflictuală, sunt prieten cu toată lumea. Cu Gigi Ifrim mă înţeleg mai bine. În momentul în care suntem pe platourile de filmare ne înţelegem bine. Cu toţii. Pe Gigi îl cunosc de la “Vouă”. 

 • Soţia e şi ea actriţă?

Nu, nu e. E expert contabil. Am zis că meseria noastră e destul de ciudată, azi ai angajamente, mâine n-ai. Şi atunci am zis: „bă, nu-mi iau actriţă, să nu murim amândoi de foame”. Nu, întâmplarea a făcut să nu fie actriţă, pentru că am avut şi prietene actriţe. Întâmplarea a făcut să mă însor cu ea. Aşa a vrut Dumnezeu. 

simeon stalpnicul png
 • Ne puteţi povesti o întâmplare ciudată de la filmările „Las Fierbinţi”?

Mai sunt bâlbe inerente. Mai era unul prin sat, care era bolnav de schizofrenie, şi ne mai întrerupea filmările, însă acum avem o firmă de pază. 

Sunt lucruri inerente, care se întâmplă la orice filmare.

 • Există vreun rol pe care v-aţi dori să-l faceţi?

Cred că Păcală şi Hamlet. 

 • Câte reprezentaţii aţi avut cu piesa „Eu dau banii, eu dau ora exactă”?

Dacă nu mă înşel, în jur de 40 de reprezentaţii. 

 • Familia a venit să vă vadă la teatru?

Au venit soţia, cumnaţii. Copiii n-au venit la Dalles, ei la Creangă, cu tractoraşe şi balonaşe. 

 • Am auzit că Sala Dalles s-a modernizat...

Acum sunt cabine noi pentru actori, o să se lăfăie actriţele. În sala asta nu se investise de mult timp, iar Gabriel Fătu o schimbase radical. În primul rând a făcut scena pe care jucăm, o scenă de teatru. Era o scenă de casă de cultură. A băgat cortină, lumini, a făcut grupurile sanitare, aer condiţionat, cabine. Chiar a muncit, e un bun gospodar.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Cara Delevingne sursa  Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net