Adela Popescu, adevărul despre Florin Călinescu. Vedeta nu s-a ferit să spună ce gândeste

Ultima actualizare:

Adela Popescu a vorbit în cadrul unui interviu despre nimeni altult decât Florin Călinescu, alături de care a și lucrat, în trecut. Iar dacă sunteți curioși ce a avut de spus vedeta în privința fostului jurat de la „Românii au Talent”, ei bine, ea nu s-a temut să vorbească sincer.

Adela Popescu, adevărul despre Florin Călinescu
Adela Popescu, adevărul despre Florin Călinescu

Într-un interviu recent acordat celor de la Unica.ro, îndrăgita vedetă Adela Popescu a vorbit despre mai multe subiecte din viața ei, iar printre acestea s-a numărat și reîntâlnirea pe care a avut-o cu Florin Călinescu, pe platourile de filmare. Iar când a venit vorba despre opinia acesteia despre fostul jurat de la „Românii au Talent”, Adela Popescu nu s-a temut să fie sinceră în declarația pe care a avut-o.

Conform sursei, vedeta are o opinie foarte bună despre Florin Călinescu, despre care spune că este o persoană pe care vrei să o ai mereu în preajmă.

„Florin Călinescu e un om pe care vrei să îl ai în preajmă și să te uiți la el să vezi ce zice, ce energie are, ce glumește. Speri și să te certe, uneori, numai să te bage în seamă. I-a plăcut și lui foarte tare proiectul și s-a văzut, are niște secvențe. Radu a filmat cu el, eu nu. Nu aveam povești care să se întâlnească.Cu toate astea, a fost pur și simplu fascinant”, a declarat Adela Popescu pentru cei de la Unica.ro.

Adela Popescu are o părere foarte bună despre Florin Călinescu

Adela Popescu a lucrat alături de Florin Călinescu pe platourile de filmare ale următorului ei film. Iar chiar dacă cei doi nu au nicio scenă împreună, ei au avut o colaborare foarte bună în timpul filmărilor. Atmosfera dintre cei doi a fost și mai plăcută deoarece proiectul a fost unul care i-a plăcut mult lui Florin Călinescu.

Vedeta nu s-a dat în lături de la a recunoaște stima pe care i-o poartă fostului jurat de la „Românii au Talent”.

image
image
image
image
image
image
Sharon Osbourne, Getty (1) jpg
cub oana roman marius elisei png
https   www cancan ro wp content uploads 2023 05 gabriela cristea lipseste de la mireasa 5 webp
banner andreea balan victor cornea png
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
image
actualitate.net