Carmen Harra, reacție tranșantă în împăcarea Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf: „Trăiește cu această suferință”

După ani de zile de certuri și scandaluri, momentul împăcării dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a sosit. În urmă cu doar două zile, antrenorul de fotbal îi comunica încă actualei sale soții dorința de a face pace, Anamaria fiind total de acord cu acest aspect. 

Carmen Harra, despre împăcarea dintre Anamaria și Laurențiu / foto: Arhiva Click!
Carmen Harra, despre împăcarea dintre Anamaria și Laurențiu / foto: Arhiva Click!

Carmen Harra intervine în „împăcarea momentului” și face o predicție interesantă atât în ceea ce privește viața personală a celor doi, cât și situația actuală dintre ei. La ce se pot aștepta pe viitor, a explicat celebra clarvăzătoare. 

Carmen Harra, despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf 

Recent, Carmen Harra a vorbit despre situația recentă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Clarvăzătoarea consideră că această împăcare este una benefică, relația dintre ei fiind pe punctul de a fi rezolvată. 

„Eu zic că da, scandalul ajunge la o fază finală. Ea este, după cum am calculat anul personal 9, ăsta e un an în care ea trebuie să își încheie socotelile, în special starea asta tensionată și negativă. Este spre binele ei, pentru că din decembrie, ea într-o altă perioadă a vieții ei, o perioadă constructivă și dacă nu își rezolvă karma asta cu el și nu pune punct stării ăsteia de ură, de anxietate, ea nu merge mai departe și nici el și s-au blocat amândoi. Cred că, în sfârșit, își dau amândoi seama că e momentul să îngroape securea războiului și să facă pace. Eu cred că lucrul ăsta se va întâmpla. E spre binele amândurora (...) 2025 este anul Anei”, a declarat Carmen Harra, la Știrile Antena Stars.

Carmen Harra, despre Laurențiu Reghecampf 

Clarvăzătoarea a mărturisit că în spatele nevoii antrenorului de a îngropa securea războiului se află dorința de a-și face ordine în viață. 

„Simte și el că nici în viața lui lucrurile nu sunt bune, că trăiește cu această suferință a unor lucruri nerezolvate, mai ales când este vorba de un copil la mijloc, e o situație complicată, foarte complexă și emoțiile astea negative duc la amplificarea unor traume (...) E bine din toate punctele de vedere, atât pentru ei, cât și pentru copii”, a mai spus Carmen Harra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
În peste 25 de ani de relație, Oana și Viorel Lis au trecut prin multe dar au rămas totuși împreună
555 (11) jpg
image png
banner dinu pescariu ileana badiu png
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoană jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net