Florin Piersic a aflat de la Carmen Harra cât mai are de trăit! Chiar el a întrebat-o pe celebra prezicătoare

Florin Piersic s-a adresat lui Carmen Harra cu privire la durata vieții sale. În timp ce își retrăia amintirile alături de celebrul actor, Carmen Harra l-a descris pe Florin Piersic ca fiind extrem de bun, cald și înțelegător.

Florin Piersic a aflat de la Carmen Harra cât mai are de trăit / Sursă foto: arhivă personală
Florin Piersic a aflat de la Carmen Harra cât mai are de trăit / Sursă foto: arhivă personală

Carmen Harra a reflectat asupra unor momente din trecut, amintindu-și de întrebarea lui Florin Piersic cu privire la longevitatea sa. Ea a subliniat conexiunea specială pe care au avut-o, rememorând diverse evenimente din trecut și exprimându-și admirația pentru caracterul profund al actorului.

Florin Piersic, comparat cu Bill Clinton

Într-o situație delicată pentru Florin Piersic, Carmen Harra a vorbit despre îngrijorările oamenilor cu privire la sănătatea sa și a adus în discuție experiența similară a președintelui Clinton. Ea a subliniat importanța tratamentului adecvat pentru orice infecție și a subliniat natura iubitoare a actorului, sugerând că dragostea și sprijinul pot fi vindecătoare.

„Vorbim de Florin și de faptul că te poți îmbolnăvi de la o infecție urinară. Președintele Clinton s-a îmbolnăvit de la o infecție urinară și a ajuns în septicemie acum 2,3 ani, dar a scăpat, deci se poate scăpa din orice fel de infecție, dacă e tratată la timp. Eu îl știu pe Florin de când era copil, o știu și pe soția lui, aveam spectacole când eram tineri, dar legătura cea mai puternică am avut-o acum 30 de ani, la New York, aveam o comunicare extraordinară, e un om atât de bun, sociabil, inimos. Actorul pe care-l vezi pe scenă și care te face să plângi este în realitate omul Florin Piersic, incredibil de bun, de cald, înțelegător”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

În timp ce își exprima speranța pentru recuperarea lui Florin Piersic, Carmen Harra a reamintit o întâlnire din trecutul lor și a transmis un mesaj emoționant de încurajare pe rețelele sociale. Ea a subliniat importanța iubirii și susținerii în procesul de vindecare.

Florin Piersic va trăi 100 de ani

Prin răspunsul ei la întrebarea lui Florin Piersic despre longevitatea sa, Carmen Harra a oferit o perspectivă optimistă, văzându-l atingând chiar și vârsta de 100 de ani.

„Am multe amintiri cu el și îmi amintesc cum mă întreba «Carmen, eu cât trăiesc?» și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă, îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care-l iubim”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
veronica si viorel stegaru 2 jpg
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net