Florin Piersic se teme de moarte! Ce spunea marele actor despre asta: „Vreau să mai trăiesc un pic”

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și respectați actori români, a ajuns zilele trecute la spital cu o infecție puternică și a fost operat la genunchi. În acest moment se află internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, iar starea sa este stabilă. El ar putea să fie mutat la un spital din Viena. Piersic a cunoscut succesul și adorarea publicului de-a lungul unei cariere impresionante. Totuși, pe lângă succesul din teatru și ecranizările celebre, temerile personale îl marchează profund.

Florin Piersic. Foto: arhiva personală.
Florin Piersic. Foto: arhiva personală.

Într-un interviu, Florin Piersic a mărturisit că îi este teamă de moarte și ar dori să mai trăiască „puțin”. Această sinceritate vulnerabilă este remarcabilă, arătând fragilitatea umană chiar și în fața unei cariere strălucitoare. Actorul a povestit că nu poate explica de ce îi este frică de moarte, dar este conștient că inevitabilul va veni și că nu poate controla momentul sau locul.

Mai vreau să trăiesc puțin. Mie îmi e frică de moarte. Nu pot să-ți explic de ce. Mi-e cam frică, recunosc. Trebuie să vină, știu, dar nu știu unde mă va prinde. Nu mă interesează, știu că toată lumea moare, o să mor și eu. Mie îmi e frică de moarte. Vreți să vă spun ceva? Dar să țineți minte. Dacă mai trăiesc acum, trăiesc din cauza dumneavoastră”, a spus Florin Piersic.

Sora marelui actor a murit înecată, la doar 15 ani

Născut într-o familie marcata de tragedie, cu moartea surorii sale la o vârstă fragedă, Piersic a simțit din plin impactul pierderii și fragilitatea vieții. În ciuda succesului său ulterior, amintirea tragediei familiale a rămas vie în inima sa.

Noi am trăit cea mai mare tragedie a familiei noastre. Când joc în piesă mă gândesc la părinții mei și la Lucica, sora mea, care la 15 ani s-a înecat în Prut, sărind să își salveze o colegă. A luat-o un vârtej. La 11 km, în Basarabia, au găsit-o niște pescari plutind”, a povestit Florin Piersic. 

De-a lungul vieții, actorul a avut experiențe și întâmplări care i-au adus liniște și mărturisiri profunde. Piersic a povestit că a văzut chipul surorii sale pe un tablou la Paris și asta i-a întărit convingerea sa că dragostea și legătura sunt mai puternice decât timpul și spațiul.

Printre cele mai iubite interpretări ale marelui actor se numără și seria de filme „Mărgelatul”, care a cunoscut un succes enorm la public. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
banner anca serea 2 png
Marin Moraru jpg
ileana stana ionescu jpeg
florin piersic jpg
Claudia Ghițulescu, sexy, în reclama la parfumul ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net