Florin Piersic ar putea fi transferat la un spital din Viena. Momentan se află la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj

Marele actor Florin Piersic, care a fost operat la genunchi, este în continuare internat în spital. Intervenţia a decurs bine, dar pacientul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, la Terapie Intensivă, pentru a fi supravegheat de medici. Se ia în considerare chiar și transferul acestuia la o clinică din străinătate. 

Florin Piersic Foto: Facebook
Florin Piersic Foto: Facebook

Florin Piersic, internat în spital 

Marele artist a fost zilele trecute operat la genunchi, iar medicii de acolo monitorizează acum evoluția stării de sănătate a actorului, în condițiile în care acesta are montat, de mai mulți ani, și un stimulator cardiac. Se ia în calcul și posibilitatea de a fi transferat la un spital din Viena.

Medicii nu vor să facă publice prea multe detalii cu privire la starea de sănătate a acestuia. Cu toate acestea, ceea ce se știe cu certitudine până acum, este faptul că Florin Piersic a fost internat în cursul zilei de vineri pentru o infecție la genunchi, ulterior medicii descoperind că infecția s-a extins până la stimulatorul cardiac pe care acesta îl are de câțiva ani. 

Familia actorului dorește discreție

Familia marelui actor a cerut reprezentanților medicali discreție în ceea ce privește starea de sănătate a lui Florin Piersic. „Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al spitalului.  

Ce vârstă are marele actor

De ziua lui, legenda filmului românesc a avut o mare dorinţă. „Îmi doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni, să fie aşa cum doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc mie să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav. Eu abia aştept să fiu oprit, să îmi spună lumea ceva, să îmi spună unde e şalul alb, dar batista roşie", a declarat atunci Florin Piersic la Observator. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furtuna nori jpg
image
image
image
image
image
image
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net