Probleme de sănătate pentru Florin Piersic! Actorul a fost operat de urgență

Ultima actualizare:

Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori din istoria țării noastre, trece prin momente dificile! Acesta a fost internat de urgență și ar fi avut nevoie de operație din cauza unei infecții la genunchi.

Florin Piersic a fost operat de urgență
Florin Piersic a fost operat de urgență

Probleme pentru legendarul actor Florin Piersic! Potrivit foaiatransilvana.ro, artistul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală din cauza unei infecții care s-ar fi localizat la nivelul unui genunchi. Conform informațiilor, după ultimul lui spectacol, actorul s-a simțit rău, motiv pentru care a fost nevoit să meargă de urgență la spital.

Florin Piersic s-a internat la Spitalul Militar din Cluj Napoca, una dintre cele mai bune unități medicale din municipiu. Ajuns într-o rezervă de la Secția de Ortopedie, artistul a suferit o operație la genunchi efectuată de către medicul ortoped Claudiu Chitea, medic considerat a fi un adevărat expert în acest domeniu.

Florin Piersic a fost operat de urgență

Florin Piersic a urcat pe scenă în data de 6 aprilie 2024, atunci când a jucat în piesa „Străini în noapte”. Spectacolul a avut loc în Sibiu, pe scena Teatrului Radu Stanca.

„Suntem azi în 6 aprilie. A venit primăvara! Ce pot să vă povestesc despre turneul cu recitalul "Nu-ntreba câți ani am!"? Că sunt copleșit! Ce public minunat! La Timișoara am fost de nenumărate ori în ultimii ani cu spectacolul "Străini în noapte". Asociația "Iubesc Timișoara", m-a invitat însă cu acest recital pe care vă spun drept că îl iubesc, pentru că recitalul.. sunt eu.

De la Timișoara, am ajuns la Hunedoara, oraș de care sunt legat definitiv, pentru că este locul în care făceam la douăzeci și cinci de ani filmul "Aproape de Soare". Am rămas cu hunedorenii după spectacol, mai bine de două ore să povestim, să ne îmbrățișăm, să ne fotografiem.

Ar trebui sa vă spun că înainte de aceste "întalniri de dragoste", am avut la Sibiu o întalnire minunată cu Constantin Chiriac- directorul Teatrului Radu Stanca- și cu preotul Constantin Necula, cu ocazia Zilei mondiale a teatrului. Un dialog de suflet cu două bucurii de oameni!  Minunat! Vă țin pe toți aproape de inima mea! Florin”, scria actorul pe pagina sa de Facebook, pe data de 6 aprilie.

Mesajul emoționant al lui Dan Negru

Dan Negru a reacționat imediat după ce s-a aflat despre operația pe care a suferit-o Florin Piersic. Faimosul prezentator de televiziune a spus că totul a trecut cu bine, iar în toamnă și în iarnă are o mulțime de proiecte alături de Florin Piersic. 

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat Dan Negru, conform playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net