Serialul genial de pe Netflix care a cucerit planeta în iunie 2024. Are un actor de top și o poveste care te ține lipit de televizor

Ultima actualizare:

În ciuda faptului că s-a lansat recent, la finalul lunii mai, serialul „Eric” a devenit rapid un succes răsunător pentru platforma de streaming Netflix. Iar în rolul principal este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, Benedict Cumberbatch.

Serialul genial de pe Netflix care a cucerit planeta în iunie 2024
Serialul genial de pe Netflix care a cucerit planeta în iunie 2024

Serialul intitulat „Eric” s-a lansat de curând, pe data de 30 mai, însă, de atunci, deja a reușit să caătiveze atenția a milioane de oameni, de-a lungul întregii lumi. Cu numai 6 episoade, serialul spune povestea unui faimos păpușar, Vincent Anderson (interpretat de Benedict Cumberbatch), care este nevoit să treacă prin momente extrem de dificile atunci când fiul său de numai 9 ani, Edgar, dispare.

În timp ce speră că polițiștii vor reuși să îl găsească pe Edgar, Vincent devine din ce în ce mai volatil, iar în cele din urmă devine complet obsedat de un desen anume al fiului său, în care apare o păpușă monstru, pe nume Eric.

Serialul începe în anul 1985, la numai 48 de ore de la dispariția lui Edgar. Vincent, împreună cu soția sa, se află în fața camerelor de luat vederi, în cadrul unei conferințe de presă în care roagă publicul să îi ajute să își găsească fiul.

Serialul care a luat cu asalt Netflix

„Eric” a devenit rapid una dintre cele mai populare producții de pe Netflix, atât în rândul publicului, cât și printre critici. Iar în rolul principal, platforma de streaming a reușit să aducă unul dintre cei mai populari actori din întreaga lume, Benedict Cumberbatch, pe care cu siguranță că ni-l amintim din roluri precum Doctor Strange, ori Sherlock Holmes.

Serialul a debutat recent, pe 30 mai, iar povestea spusă în cele 6 episoade vorbește despre mult mai mult decât simpla dispariție a lui Edgar. Corupția și cruzimea sunt teme aprofundate profund în acest serial cutremurător, care a primit nenumărate laude din partea criticilor de film. Fiecare episod are puțin sub o oră, iar serialul poate fi vizionat oricând, pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
Banner Andreea Esca Chefi
teo trandafir nunta razvan simion colaj instagram jpg
cristi mitrea andreea mantea jpg
iancu sterp colaj instagram jpg
netflix 3733812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net