După 34 de ani în funcție, cel mai longeviv primar din România pierde alegerile! Doar două voturi au decis cursa electorală

A fost primarul comunei Căpreni vreme de 34 de ani, însă acum a pierdut alegerile la o diferență de numai două voturi! Emil Cătănoiu, care a fost edilul comunei de-a lungul unei perioade îndelungate de timp, a pierdut la limită alegerile în fața candidatului Radu Bârdăcel, din partea AUR.

Emil Cătănoiu a pierdut alegerile / foto: Facebook
Emil Cătănoiu a pierdut alegerile / foto: Facebook

Emil Cătănoiu (PSD) s-a aflat la cârma primăriei din comuna Căpreni vreme de 34 de ani, însă acum a pierdut alegerile în fața candidatului din partea AUR, Radu Bârdăcel, care a reușit să câștige primărie comunei din Gorj cu o diferență de numai două voturi! Mai precis, în timp ce primarul în funcție, Emil Cătănoiu, a reușit să strângă 407 voturi, Radu Bârdăcel, a reușit să depășească la limită acest număr, ajungând la 409 voturi.

Cu puțin timp în urmă, Emil Cătănoiu vorbea despre faptul că a reușit să se bucure de încrederea cetățenilor de atât de mult timp. El s-a aflat la conducerea primăriei din Căpreni încă din anul 1990, având nu mai puțin de 8 mandate, plus alți doi ani, între 1990 și 1992.

„Am participat recent la o întrunire a Asociației Comunelor din România și am constatat acolo că sunt singurul primar din țară cu opt mandate plus încă doi ani, din 1990 și până în 1992, când s-au organizat alegeri”, a spus acesta, potrivit observatornews.ro.

Cel mai longeviv primar din România a pierdut alegerile

În privința celorlați candidați pentru primăria comunei din județul Gorj, este vorba despre un reprezentant PNL, care a reușit să strângă numai 19 voturi, cât și un reprezentant USR, care a primit doar 13 voturi.

Manager zonal pe sud-vestul României al fast-foodului Spartan, din Târgu Jiu, Radu Bârdăcel a reușit să câștige la limită alegerile, cu o diferență de numai două voturi. Viitorul primar a mulțumit tuturor, după victoria pe care a înregistrat-o. Astfel, după ce a fost la cârma primăriei vreme de 34 de ani, primarul Emil Cătănoiu nu va mai avea parte de un nou mandat, după alegeri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
SYLVESTER MOTAN jpg
padure jpg
storm 4651306 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net