Stațiunea celebră din România unde un singur vot desparte primii doi candidați. Ce decizie s-a luat după alegerile din 2024

Ultima actualizare:

O situație cu totul specială are loc într-o stațiune faimoasă din țara noastră, unde deja s-a reluat numărătoarea voturilor. Diferența dintre candidați este extrem de mică!

Numărătoarea voturilor s-a reluat în Costinești
Numărătoarea voturilor s-a reluat în Costinești

PNL a reușit să rămână la conducerea primăriei Constanței, cât și a Consiliului Județean. Vergil Chițac, actualul primar, a reușit să adune cele mai multe voturi, așa că urmează să rămână în funcție, după alegeri. El va începe cel de-al doilea mandat la cârma primăriei, iar diferența față de cei doi contracandidați ai săi, Stelian Ion şi Horia Constantinescu, a fost de 8, respectiv 9 procente.

Cu toate acestea, o situație cu totul specială are loc într-o mare stațiune din țara noastră! Mai precis, este vorba despre Costinești, unde lucrurile nu sunt deloc la fel de simple precum în alte localități din țară. Numărătoarea voturilor a fost deja reluată, după ce diferența dintre actualul primar și contracandidatul său a fost de un singur vot! Din acest motiv, Biroul Electoral Judeţean a admis o cerere de renumărare a voturilor!

INumărătoarea voturilor s-a reluat în Costinești

În același timp, nu mai puțin de 14 candidați au intrat în cursă pentru primăria Constanței, iar ultimii patru dintre aceștia, toți independenți, au strâns mai puțin de 1% din voturi. O situație specială a avut loc și în altă parte a țări, în comuna Căpreni (județul Gorj), unde cel mai longeviv primar din țara noastră a pierdut alegerile! Emil Cătănoiu s-a aflat la conducerea primăriei din comună vreme de 34 de ani!

Edilul a pierdut alegerile la o diferență de numai 2 voturi, în fața contracandidatului său din partea partidului AUR. Recent, Emil Cătănoiu vorbea despre faptul că a reușit să se bucure de încrederea românilor de atât de mult timp. „Am participat recent la o întrunire a Asociației Comunelor din România și am constatat acolo că sunt singurul primar din țară cu opt mandate plus încă doi ani, din 1990 și până în 1992, când s-au organizat alegeri”, a spus acesta, potrivit observatornews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
SYLVESTER MOTAN jpg
padure jpg
storm 4651306 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net