Filmul care a luat cu asalt topul Netflix. E perfect pentru o seară de vară, iar în rolul principal joacă unul dintre cei mai populari actori din lume

Ultima actualizare:

Noua iubită a actorului Jason Momoa, cunoscut pentru rolul din „Aquaman”, i-a cucerit pe români! Filmul „Hit Man” („Asasin profesionist” n.r), unde are rolul principal, este pe primul loc în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming Netflix!

Iubita lui Jason Momoa face furori pe Netflix / foto: Pixabay
Iubita lui Jason Momoa face furori pe Netflix / foto: Pixabay

Adria Arjona, noua iubită a celebrului actor Jason Momoa, a furat inimile abonaților Netflix! Pelicula „Hit Man” („Asasin profesionist” n.r), care o are în rol principal, a reușit în câteva zile de la lansare să ajungă pe primul loc în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming.

„Hit Man” a avut premiera la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția pe 5 septembrie 2023 și a fost lansat pe Netflix pe 7 iunie 2024. Pelicula urmărește povestea unui profesor care își descoperă talentul ascuns în postura de ucigaș fals, Gary.

Astfel, lucrează ca asasin fals pentru Departamentul de Poliție din New Orleans. Cu un talent înnăscut de a adopta diferite deghizări și personalități pentru a-i prinde pe nefericiții care speră să le facă de petrecanie dușmanilor lor, Gary își găsește nașul într-o clientă care îi fură inima, Madison (jucată de Adria Arjona).  

„Hit Man” poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix

Prin urmare, se naște o poveste de dragoste între Madison și una dintre personalitățile de ucigaș ale lui Gary. „Un profesor liniștit, care lucrează și ca fals asasin pentru poliție, se îndrăgostește de o clientă, stârnind un șir întreg de peripeții”, este descrierea filmului pe Netflix. Curios să afli ce se întâmplă în final? Ei bine, poți urmări pelicula pe platforma de streaming.

Comedia cu elemente neo-noir a regizorului Richard Linklater, nominalizat la Oscar, îi are ca protagoniști pe Glen Powell și Adria Arjone. „Hit Man” a primit laude din partea criticilor, iar pe site-ul Rotten Tomatoes, 97% din recenzii sunt pozitive, cu un rating mediu de 8.1/10. Filmul este bazat pe articolul cu același nume apărut în revista „Texas Monthly ”, din 2001, scris de Skip Hollandsworth.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
netflix pixabay jpg
banner bordea png
banner Christian Sabbagh png
image
actualitate.net
image
actualitate.net