Jason Momoa, show de striptease senzual, în direct la TV! Adio abdomen sculptat, burtica sexy e la modă

Ultima actualizare:

Jason Momoa, 43 de ani, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a oferit un show nesperat fanelor sale, când a fost invitat recent la emisiunea găzduită de comediantul Jimmy Kimmel. Actorul a vorbit despre cel mai recent serial în care joacă și nu s-a sfiit să facă și o reprezentație de striptease masculin, chiar în platoul emisiunii. 

Jason Momoa (FOTO Profimedia)
Jason Momoa (FOTO Profimedia)

Jason Momoa este una dintre celebritățile care știe cum să stârnească mereu interesul fanilor și îi face plăcere să le surprindă, câteodată, și pe admiratoarele sale. Actorul a fost invitat în platoul emisiunii lui Jimmy Kimmel, pentru a vorbi despre cel mai recent proiect, un serial pe care îl produce pentru platforma Apple. Jason Momoa nu doar joacă în noua serie, intitulată Chief of War, ci este și regizor, scenarist și producător.

Momoa a dezvăluit că acțiunea serialului are loc în Hawaii, în perioada 1780-1790 și a menționat că poartă o costumație tipică populației indigene, ce locuiau la acea vreme în insule. 

Jason Momoa: «Asta port în fiecare zi»

Jimmy Kimmel a adăugat amuzat că triburile indigene nu purtau mai deloc haine și l-a întrebat, în glumă, pe Jason Momoa dacă poate face o mică demonstrație. Actorul a răspuns imediat provocării și, în doar câteva clipe, și-a dat jos jacheta și pantalonii, rămânând într-o piesă de lenjerie intimă, care nu-i acoperea decât părțile intime. Publicul a fost în delir, iar Jimmy Kimmel a rămas absolut mască la gestul invitatului său. Jason Momoa a menționat că poartă adesea această costumație pentru a se pregăti pentru rol. 

„Asta port în fiecare zi, așa mă pregătesc pentru rol, îmi place să intru în pielea personajelor, așa că încercam să mă bronzez peste tot."

Ceea ce a fost cu atât mai interesant este că, Jason Momoa a mai luat câteva kilograme de la ultimul său rol în Aquaman, în care a prezentat o musculatură și un abdomen perfect sculptate. Actorul și-a arătat burtica în toată splendoarea, demonstrând că are carismă și simțul umorului, chiar dacă silueta nu e perfectă. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net