Lisa Bonet este istorie! Jason Momoa, escapadă romantică, pe motor, cu noua iubită

Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, iubește din nou! Actorul de la Hollywood a fost surprins la o întâlnire romantică alături de o colegă de breaslă, într-o ipostază atipică! Cine este domnișoara care l-a ajutat să lase în urmă povestea de dragoste cu Lisa Bonet? 

Jason Momoa este pasionat de motociclete Sursă foto: Profimedia
Jason Momoa este pasionat de motociclete Sursă foto: Profimedia

Jason Momoa a luat pe toată lumea prin surprindere la începutul acestui an când a anunțat divorțul de Lisa Bonet, femeia cu care era căsătorit din anul 2017, dar alături de care a format un cuplu mai bine de 15 ani.

Nici Jason, nici Lisa nu au comentat pe marginea motivului care a cauzat separarea lor, iar mulți au crezut că, în cele din urmă, vor găsi o cale de a se împăca. Iată că actorul are, totuși, ale planuri, iar Lisa Bonet este istorie pentru el. 

Citește și: Motivul pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit

Zilele trecute, Jason Momoa a fost surprins conducând motocicleta sa Harley Davidson în Malibu, Statele Unite ale Americii. Nu era singur, ci însoțit de actrița Eiza Gonzalez, cu zece ani mai mică decât el.

Imaginile surprinse de paparazzi de peste Ocean demonstrează că cei doi se simt foarte bine împreună, sunt relaxați și, în mod evident, Eiza are mare încredere în abilitățille de șofer ale fostului soț al Lisei Bonet. 

Aici puteți vedea imagini cu escapada romantică a celor doi îndrăgostiți 

Jason și Eiza sunt împreună de la începutul anului 2022 

Conform Dailymail, Jason și Eiza s-au cunoscut la începutul anului 2022, la scurt timp după separarea lui Jason de fosta soție. „Atracția dintre ei a fost una puternică și și-au dat seama că au o multitudine de aspecte în comun. Petrec timp împreună. El chiar ține la ea. Are un program ocupat, dar se bucură de clipele împreună. Nu este nimic foarte serios între ei în acest moment", a declarat o sursă apropiată cuplului. 

Vezi și: Nimeni nu ar putea să-l recunoască! Cum arăta actorul Jason Momoa atunci când avea 19 ani 

Eiza, relație cu Timothee Chalamet și Josh Duhamel 

Eiza Gonzalez nu este la prima relație cu un actor renumit de la Hollywood. În anul 2020, ea a trăit o scurtă aventură alături de Timothee Chalamet. O altă relație care a fost amplu dezbătută de tabloidele americane a fost cea pe care Eiza a avut-o cu Josh Duhamel, fostul soț al lui Fergie, de la Black Eyed Peas.

După doar cinci luni de întâlniri și escapade amoroase, Eiza și Josh au decis că nu își doresc același lucru și au pus capăt legăturii lor în luna iulie 2018.   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net