Jason Momoa, apariție surprinzătoare într-un film pentru copii, inspirat după un joc video

Vedeta din Aquaman și Dune, Jason Momoa, nu se lasă mai în spate când vine vorba de apariții în filme mult așteptate de toate categoriile de vârstă, așa că a plănuit ceva cu totul neașteptat, o apariție într-un film realizat după un joc pentru copii, Minecraft.

Jason Momoa va ajunge într-un film realizat după Minecraft
Jason Momoa va ajunge într-un film realizat după Minecraft

Momoa a realizat un alt cord cu Warner Bros. Actorul se află în negocieri finale pentru a juca în filmul de live-action al studioului,  Minecraft. Regizorul Napoleon Dynamite Jared Hess va regiza proiectul bazat pe popularul joc video, potrivit unui comunicat oferit către The Hollywood Reporter. 

Momoa, rol într-un film Minecraft

Producătorul Dune Mary Parent și Roy Lee vor produce acest film, iar Jill Messick o să primească un credit postum de producție pentru dezvoltarea filmului înainte de moartea ei, în 2018. 

Citește și Jocurile video l-au închis pe acest adolescent. De ce a primit 5 ani de închisoare

Printre producătorii executivi se numără Jon Berg, Cale Boyter și Jon Spaihts. Jocul video provine de la studiourile Mojang, din Suedia, Lydia Winters și Vu Bui de la Mojang producând tot filmul.

Minecraft , care a debutat în anul 2011, le permite jucătorilor să folosească blocuri pentru a crea structuri, lucrări de artă și, cel mai important, le pune la încercare creativitatea jucătorilor. Jocul a devenit o senzație, ajungând la 100 de milioane de utilizatori în doar câțiva ani de la lansarea sa. Începând cu data 2014, Microsoft a achiziționat studioul Mojang pentru suma de 2,5 miliarde de dolari. 

Warner Bros, colaborare cu Momoa pentru mai multe proiecte

Warner Bros. a dezvoltat un proiect bazat pe acest joc de ani de zile, printre cei care au fost în cadrul acestui proiect se numără: Shawn Levy și starul din „It's Always Sunny in Philadelphia” , Rob McElhenney.

Vezi și Scandal în echipa ”Fast and Furious”! Jason Momoa îi ia locul lui Dwayne Johnson

Filmele bazate pe jocuri video au reprezentat un succes incredibil  în ultimii ani, 20th Century lansând o franciză de succes cu bazată pe jocul Free Guy, a lui Ryan Reynolds, anul trecut, iar Paramount găsind succes cu continuarea poveștii din „Sonic”, la începutul acestei luni.

Momoa și Warner Bros. vor lansat împreună „Aquaman” și „The Lost Kingdom”, în martie 2023. Filmul este amintit anterior este continuarea filmului „Aquaman” din 2018, care a încasat un miliard de dolari. Momoa este reprezentat de WME și Edelstein Laird. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net