Ionuț Cercel a făcut marele anunț! Cum se repetă istoria melodiei care a devenit virală în toată lumea, „Made in Romania”

Fiul regretatului artist Petrică Cercel a dezvăluit pe Tik Tok că fiul său, în vârstă de cinci ani, va lansa pe data de 27 iunie, un cover după piesa Made in Romania, devenită deja virală în întreaga lume. 

Fiul lui Ionuț Cercel lansează un cover după Made in Romania / foto: captura youtube
Fiul lui Ionuț Cercel lansează un cover după Made in Romania / foto: captura youtube

Hit-ul lui Ionuț Cercel a devenit viral după ce mai multe echipe de fotbal, inclusiv cele de la Campionatul European de fotbal l-au împrumutat pentru a sărbători triumful în meciuri.

Deși piesa a devenit cunoscută peste hotare aiba acum, melodia nu este deloc nouă și reprezintă o manea interpretată acum zece ani de Ionuț Cercel.

Piesa Made in România nu este una nouă

Ionuț Cercel, în vârstă de 28 de ani, cunoscut și sub numele său real, Ionuț Bușă, este fiul lui Petrică Cercel. El a interpretat piesa „Made in Romania” pe când era doar un copil, dar având trei ani de experiență de la lansarea primului său album. Piesa a fost lansată în 2011 și a adunat zeci de milioane de vizualizări pe internet.

Potrivit Wowbiz.ro, Radu Andrei Tudor a dezvăluit pe canalul său de TikTok, „The News Man”, că varianta originală a piesei „Made in Romania” este, de fapt, o piesă pop compusă de Marius Moga pentru trupa Simplu, în care activau Smiley, CRBL și Piticu.

Piesa compusă de Marius Moga se numea „Mr. Originality” și a fost ulterior preluată de Loredana Groza, care a modificat-o, adăugându-i ritmuri lăutărești.

Loredana a pus în scenă prima variantă a piesei „Made in Romania”, iar familia Cercel a realizat apoi propria versiune, însă fără a aduce prea multe modificări.

Patrick Cercel s-a lansat în muzică anul acesta

Ionuț Cercel este un tată mândru și împlinit, care se laudă cu cele două minuni din viața lui ori de câte ori are ocazia.

Recent, artistul a anunțat cu bucurie că fiul său, Patrick, în vârstă de doar 5 ani, s-a lansat în muzică. În februarie acestui an, Patrick a debutat cu o piesă dedicată bunicului său.

„Am o surpriză foarte mare și nu îmi doresc decât să îmi fiți alături. Tatăl meu m-a introdus în această meserie, și Dumnezeu m-a ajutat să fiu un talent, să mă scuzați dacă zic prea mult.

Mi-ați fost alături de la 10 ani în tot ce am făcut eu în muzica aceasta și cu tot ceea ce a vrut Dumnezeu să fac. De această dată am un proiect muzical în care am pus cel mai mult suflet din viața mea, pentru că este vorba despre copilul meu, Patrick. La rugămintea lui, copilul meu are doar 5 ani, este micuț, dar și-a dorit să facă și el o melodie,” spunea atunci Ionuț Cercel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
SUA desfăşoară pentru prima oară o armă nucleară de slabă putere pe un submarin, pentru a descuraja Rusia jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net