Made in Romania. Petrecere de zile mari în trafic, cu friptură și manele: imaginile au devenit virale

Ultima actualizare:

Un șofer din Dolj s-a gândit să dea petrecere în propria mașină. Cu o friptură pe scaunul din dreapta, sticla de bere în suport, țigara aprinsă, muzică lăutărească în boxe și mâna stângă pe volan, așa a fost surprins în trafic de polițiști, transmite Europol. Bărbatul era beat și nici nu avea permis de conducere.

Bărbatul a dat petrecere la volan, în propria mașină Foto: Captură video
Bărbatul a dat petrecere la volan, în propria mașină Foto: Captură video

Bărbatul a dat petrecere la volan

Șoferul a fost oprit în trafic sâmbătă, în plină zi, pe un drum județean din Dolj. Bărbatul de 48 de ani circula haotic, fapt care le-a atras atenția polițiștilor de la Rutieră. Când să-l legitimeze, agenții au avut parte de o surpriză: în autoturism părea că are loc o adevărată "petrecere" privată.

,,Nu este vreo poveste gogonată, ci un scenariu întâlnit de colegii noștri de la Secția 7 Plenița din Dolj. Mai exact, este vorba despre un bărbat de 48 ani care, cel mai probabil a vrut să fie alături de polițiști, să sărbătorească și el Ziua Poliției Române.

Colegilor noștri, Nicușor și Ruxandra, le-a atras atenția un autoturism care circula haotic pe un drum județean. După ce au procedat la oprirea șoferului, au avut surpriza să constate că bărbatul aflat la volan dădea o petrecere privată, cu friptură, bere și muzică", au transmis reprezentanții Sindicatului Europol pe rețelele sociale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

În urma controlului, polițiștii au aflat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice și, în plus, la testarea cu etilotestul a rezultat o concentrație de 1,53 mg alcool pur în aerul expirat.

,,Dincolo de ridicolul situației acest inconștient putea să genereze o tragedie pe drumul public, mai ales că circula ziua în amiaza mare, când nivelul traficului auto și pietonal era ridicat", spune Sindicatul Europol. Pentru fapta sa, șoferul a fost reținut 24 de ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net