Poliţist de frontieră, beat la volan. A mers pe contrasens, a lovit un autobuz, apoi a vrut să fugă

Revoltător! Abia ieșit de pe băncile școlii, un polițist de frontieră din Timișoara a făcut un adevărat show pe șosea! S-a urcat beat la volan, a intrat pe contrasens unde a lovit un autobuz, apoi a ricoșat pe trotuar! Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

masina politie jpeg

Nimeni nu se aștepta ca la volanul autoturismului Mercedes care tocmai se lovise de un autobuz și se oprise pe trotuar să fie un polițist. Mai mult, să mai fie și sub influența alcoolului!   

Scenele revoltătoare au fost filmate de un trecător. Totul s-a întâmplat duminică seara, în Timișoara, în fața restaurantului McDonalds de la Spitalul Judeţean din localitate. Băut bine, un poliţist de frontieră de la Moravița s-a urcat la volan și a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie. După ce a ieşit dintr-o parcare, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a lovit ușor de un autobuz, iar cursa lui s-a încheiat pe trotuar. 

Nimeni nu a fost rănit 

Din fericire, nu se afla niciun pieton în momentul respectiv pe trotuar. Trecătorii au reuşit să-l scoată cu forţa din maşină. Stupoare! Nu se mai putea ține pe picioare și abia mai vorbea din cauza alcoolului consumat, scrie adevarul.ro!

Mai mulţi timişoreni martori la eveniment l-au imobilizat pe tânărul șofer care devenise recalcitrant până la venirea unui echipaj de poliţie. 

Alcoolemia era 0,97 miligrame pe litru în aerul expirat   

Când i-a văzut pe poliţiştii care au ajuns la fața locului, primul gând a fost să fugă. Dar având în vedere starea sa, nu a avut nicio şansă, astfel că a şi fost încătuşat. Alcoolemia poliţistului de frontieră era aproape de unu la mie (0,97 miligrame pe litru în aerul expirat). A fost dus la spital pentru prelevare de mostre biologice.

Pentru că a urcat băut la volan şi a încercat să fugă, tânărul polițist s-a ales cu dosar penal

Puteți urmări știrile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net