Pare un banc, dar nu este! Un tânăr prins drogat la volan și-a chemat mama, care, la rândul ei, era drogată

Ultima actualizare:

România e, fără nicio îndoială, țara în care orice se poate întâmplă. Nu există zi în care să nu ne suprindă o poveste halucinantă. De această dată, vom merge în Craiova pentru un episod inimaginabil.

control politia - foto ipj olt

Pare un banc, dar nu este! Un tânăr din Craiova a fost descoperit drogat la volan, după ce a fost oprit de polițiști. În vărstă de 20 ani, băiatul s-a hotărât să apeleze la mama lui pentru a-l scoate din bucluc.

Astfel, tânărul „high” a chemat-o pe femeie ca să discute cu polițiștii. În vârstă de 37 de ani, mama băiatului din Craiova n-a stat pe gânduri și s-a urcat la volan. Când a ajuns la fața locului, oamenii legii au rămas șocați.

Femeia s-a dovedit a fi și ea drogată, atunci când a ajuns cu mașina, scrie craiovaforum.ro. Ambii cetățeni „agitați” s-au ales cu dosar penal.

Mamă și fiu, prinși drogați la volan

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânărul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină.

Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, deoarece era recalcitrant și avea un comportament necorespunzător.

După testul efectuat, s-a stabilit că tânărul a consumat canabis. În schimb, mama acestuia a fost prinsă cu o altă substanță.

Ce consumase mama tânărului prins drogat la volan?

Ajunsă la locul incidentului, mama tânărului prins drogat la volan a fost la rândui ei testată de polițiști pentru a stabili dacă a consumat sau nu substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Comportamentul ei nepotrivit i-a făcut pe oamenii legii să aplice această măsură.

Dacă băiatul a consumat canabis, în cazul mamei acestuia, polițiștii au depistat că a luase amfetamină.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
 google maps jpg
explozie captura jpg
Locuri de vizitat   Muzeul mulinologic din Rudăria, Caraș Severin jpeg
droguri cocaina heroina injectii pastile shutterstock 2107289702 jpg
livrare flori de vara 3 ore jpg
EXPLOZIE MASINI jpg