Marius Moga și Sebastian Dobrincu au lansat o nouă aplicație muzicală. Cu ce artiști mari ar vrea să colaboreze Moga

#Exclusiv Click!

Marius Moga și Sebastian Dobrincu au fost protagoniștii unui eveniment muzical organizat aseară într-o locație de vis din Străulești.

Cei doi artiști și-au unit forțele și au lansat împreună aplicația Revocalize, menită să schimbe felul în care muzicienii compun pentru artiștii lor, având la dispoziție modelul lor de voce AI. Marius Moga a asigurat muzica, Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii și totul a fost perfect și s-a îmbinat de minune.

Eu și cu Sebastian Dobrincu am început acest start-up Revocalize.ai de anul trecut și muncim deja de un an  la o platformă care să permită artiștilor să scutească timp și  multe vizite în studiouri doar ca să afle dacă  un demo e potrivit pentru ei. Pentru producători  e mană cerească.

Eu fiind producător de muzică, mereu am avut frustrarea asta că am făcut o super melodie și încerc să o „vânez” pe Andra, să o prind 2-3 ore în studio, să o înregistreze,  să vedem cum ar suna de fapt.. Cu această aplicație practic pot să compun pentru ea și să ascult exact cum ar suna vocea ei, fără să ajungă în studio. Pot să-i compun 10 melodii și apoi să vină să zică, „Da, mi se potrivesc astea 4! Vreau să le înregistrez!”,  și scutește mult timp" ne-a povestit Marius Moga despre cum funcționează aplicația muzicală proaspăt lansată de el și Sebastian Dobrincu.

„Nu prea te bagă nimeni în seamă"

Marius Moga a lucrat cu majoritatea artiștilor de la noi și este un compozitor extrem de apreciat. Cât despre artiștii internaționali, întrebat cu cine i-ar plăcea să colaboreze sau pentru cine să compună,  Moga ne-a mărturisit că  le apreciază pe Ariana Grande, Taylor Swift dar și pe Justin Bieber.

Sunt mulți artiști cu care aș vrea să lucrez. Cred că acesta este visul oricărui producător, să lanseze un artist nou, iar visul oricărui artist este să lucreze cu un producător mare. În România, cel mai mare noroc al meu nu a fost că am nimerit cu artiștii mari. Când am venit eu în București și aveam 18 ani...

Nu prea te bagă nimeni în seamă când ești la început. Aici înțeleg ce simte orice compozitor din țara noastră încercând să asculte radioul, să zică, „dar eu compun mai bine decât ce se aude pe radio”. E o muncă cu tine însuți să nu te dai bătut. Dacă nu renunți, se va întâmpla!", mai povestește Marius Moga din toată experiența lui de muzician și compozitor acumulată până acum, în toți anii de muncă.

De câțiva ani încoace, Marius Moga merge foarte des în America, acolo unde face sesiuni muzicale în studio și are diverse întâlniri cu artiști, compozitori și case de discuri și de producție. El îmbină uneori și distracția cu munca și anul trecut chiar a fost în vacanță acolo alături de Sebastian Dobrincu.

Am fost în State chiar anul trecut și am petrecut cu Sebastian Dobrincu  foarte mult timp acolo, am avut și întâlniri și niște sesiuni. Eu merg în America de foarte mulți ani, petrec acolo câteva luni pe an pentru că altfel nu aș fi reușit să plasez compoziții și la Maroon 5 și alți artiști.  Este o muncă și acolo, e o luptă, te duci și scrii piese încontinuu și nu știi  dacă vor fi înregistrate de artistul pentru care ai scris sau nu...", adaugă Moga căruia îi plac mai mulți artiști internaționali și recunoaște că și-ar dori să ajungă cât mai sus și să facă muzică pentru Selena Gomez, Demi Lovato sau Olivia Rodrigo.

Mie îmi place timbrul Selenei Gomez,  îmi place în același timp performance-ul lui Demi Lovato. Mi se pare tare și Olivia Rodrigo!”, mai spune Marius Moga care „mănâncă” muzică pe pâine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net