Sebastian Dobrincu, adevărul despre despărțirea de Ioana Ignat: „Ioana cred că e bine”

În urmă cu doar câteva zile, Sebastian Dobrincu anunța faptul că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu. Despărțirea a venit ca un șoc în rândul fanilor și al apropiaților, iar motivele care au condus la ruptură au fost expuse de către tânăr. 

image

Recent, Sebastian Dobrincu a declarat faptul că decizia separării a fost luată de comun acord și o consideră atât el, cât și fosta sa iubită, benefică pentru evoluția lor. 

Sebastian Dobrincu: „Privim viața prea diferit”

Anunțul despărțirii a fost făcut pe rețelele de socializare. Sebastian și-a informat fanii cu referire la faptul că după nenumărate încercări, inevitabilul s-a produs. 

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât se poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună.

Nu  îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a povestit Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare.

Sebastian Dobrincu: „Momentan avem episoadele noastre de pauză”

Invitat ulterior în emisiunea lui Cătălin Măruță, tânărul antreprenor a mai punctat faptul că speră ca fosta iubită care i-a fost alături vreme de 3 ani de zile să fie bine. De asemenea, continuă să spere la faptul aceste episoade de pauză pot fi unele benefice. 

  „Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte, cu bune și cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu în emisiunea „La Măruță”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net