Selena Gomez a îmbrăcat rochia de mireasă și a apărut la braț cu un actor celebru

Ultima actualizare:

Selena Gomez a fost o adevărată prințesă în rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o pentru o scenă din filmul „Only Murders in the Building”, sezonul 3, în care joacă alături de celebrii actori Steve Martin și Martin Short. Apariția Selenei în rochie de mireasă a fost numai pentru acest rol, cel puțin deocamdată.

selena 565 jpg

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă ca de prințesă, Selena Gomez filma o scenă pentru sezonul 3 din serialul de succes, pe străzile din New York, alături de co-starurile Steve Martin și Martin Short. Rochia purtată de vedeta de la Hollywood a fost combinată cu un voal tradițional lung și mănuși albe, elegante. Aceasta a avut părul prins într-un coc lejer și a accesorizat totul cu cercei cu perle și un ruj roșu intens.

Cine s-a fotografiat cu Selena în mireasă

Steve Martin a postat o fotografie pe Twitter la braț cu frumoasa Selena îmbrăcată în mireasă.

La fel și nu mai puțin celebrul Martin Short.

Deși nu au fost date mai multe detalii despre scena pe care cei trei actori au filmat-o zilele trecute, cu siguranță este vorba despre o nuntă, iar personajul Selenei se află în prim-plan.

Anunț surpriză

Meryl Streep se alătură distribuției serialului de succes „Only Murders In The Building”, în sezonul trei, iar Selena Gomez va juca alături de marea actriță. De altfel, ea i-a și anunțat prezența în film printr-o fotografie pe care a postat-o pe contul ei de Instagram.

Într-un anunț surpriză pe Instagram, Selena Gomez a postat un videoclip din culise, în care apare alături de colegii ei, Steve Martin, Martin Short și Paul Rudd. La un moment dat, Streep intră în cadru zâmbind pentru a se asigura că aceștia au perne confortabile.

Hulu a confirmat știrea, dar nu a oferit informații suplimentare despre personajul lui Streep. În iulie, compania a comandat al treilea sezon al serialului celor de la 20th Television.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net