Selena Gomez, dezvăluiri șocante despre boala ei: „Puteam să mor pe scenă”

Selena Gomez (30 de ani) a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite personalități de la Hollywood. Cântăreața și actrița americană a debutat în lumea celebrității în perioada anilor 2002-2004, în serialul ,,Barney & Friends, în rolul personajului Gianna. Fericirea și liniștea Selenei au fost spulberate în anul 2015, când a primit un diagnostic crunt: boala Lupus.

Selena Gomez suferă de o boală cumplită (Foto: Colaj Click!/Arhiva personală)
Selena Gomez suferă de o boală cumplită (Foto: Colaj Click!/Arhiva personală)

Selena Gomez: ,,Greutatea mea fluctua în mod constant din cauza medicamentelor”

În anul 2017, vedeta a fost supusă unui transplant de rinichi, cea care i-a salvat viața fiind chiar cea mai bună prietenă a ei, Francia Raisa. Mereu a vorbit despre boala ei și cât de greu i-a fost să se confrunte cu ea, dar și cu ceea ce se întâmpla în exteriorul ei. Recent, artista a făcut mărturisiri despre faptul că viața i-a fost pusă constant în pericol.

Selena Gomez a făcut noi dezvăluiri despre drama prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu Lupus. Artista a mărturisit că a primit un avertisment dur din partea medicilor, fiind informată că ar fi putut face oricând un atac cerebral când se află pe scenă sau, mai mult decât atât, ar fi putut murit, în ciuda stării sale bune de sănătate.

Mai mult decât atât, în ciuda durerii pe care o traversa, Selena Gomez a fost nevoită să țină piept bullying-ului, după ce a luat în greutate din cauza medicamentelor.

,,Greutatea mea fluctua în mod constant pentru că luam anumite medicamente. Și, evident, oamenii au mers pe această idee. Era ca și cum abia așteptau să găsească un lucru care să mă dea jos. Mi se făcea rușine pentru că mă îngrășam din cauza lupusului meu”, a povestit Selena Gomez, potrivit Daily Mail.

În cadrul emisiunii ,,Dear”, destinată poveștilor de viață ale unor celebrități consacrate, Selena Gomez și-a spus povestea.

,,Era doar corpul meu care se lupta cu el însuși în interior. Asta a fost partea cea mai suprarealistă, pentru că nu am simțit niciodată oboseală; eram tânără, mă simțeam complet bine.

Așa că auzind de la un doctor: «Puteai să faci un atac cerebral pe scenă, puteai să mori» - a fost foarte mult. Dar nu am permis să mă adâncesc, nu am vrut să procesez asta”, a mai spus artista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net