Războiul divelor! Britney Spears o acuză pe Selena Gomez de ipocrizie: «Ce tupeu!»

Ultima actualizare:

Britney Spears s-a întors împotriva bunei sale prietene, Selena Gomez, acuzând-o de ipocrizie din cauza unui discurs, pe care fosta iubită a lui Justin Bieber l-a susținut la un eveniment. Britney a publicat recent o postare pe Instagram care i-a uimit pe fani deoarece era clar că o critica pe Selena Gomez.

Războiul divelor! Britney Spears o acuză pe Selena Gomez de ipocrizie (FOTO getty &Instagram)
Războiul divelor! Britney Spears o acuză pe Selena Gomez de ipocrizie (FOTO getty &Instagram)

Britney Spears și Selena Gomez se află într-un conflict tacit! Cine ar fi crezut că relația lor ar fi putut degenera, după ce cântăreața de origine latino a fost chiar invitată la nunta lui Britney cu Sam Ashgari, ce avut loc chiar anul acesta. Iată că orice este posibil la Hollywood, unde orgoliul divelor este nemăsurat. Iată și cum anume s-a desfășurat întregul conflict ce a i-a luat prin surprindere pe fanii celor două artiste. 

Lui Britney Spears i s-a reproșat adesea, chiar și de către proprii ei copii, că se expune pe social-media îmbrăcată prea sumar. Artistei nu i-a păsat de astfel de vorbe, așa că recent s-a pozat într-un sutien de culoare roșie și a postat imaginea pe Instagram, doar că în descrierea din dreptul imaginii ar fi lansat un atac destul de virulent la adresa Selenei Gomez. 

Britney a făcut aluzie la un discurs al Selenei Gomez pe care l-a susținut în 2016, la American Music Awards, unde a declarat, atunci când a ridicat un premiu, că ar prefera ca femeile să-și expună mai degrabă sentimentele pe Instagram decât trupurile lor. 

„Nu vreau să vă văd trupurile pe Instagram. Vreau să văd ce este aici, (nr. a făcut un gest spre inimă). Nu încerc să obțin validare și nici nu mai am nevoie de ea.”, a spus în 2016 Selena Gomez. 

Britney Spears ar fi descoperit recent aceste afirmații mai vechi ale Selenei Gomez și ar fi fost extrem de furioasă deoarece a simțit că artista critică femeile cărora le place să își arate trupul. 

Blondina a scris în dreptul imaginii critici destul de dure la adresa cântărețelor ipocrite care blamează alte femei pentru că își dezvăluie trupurile, deși ele însele apar în ipostaze sexuale, pentru a-și promova clipurile. 

„Ce tupeu au unele femei, care se declară foarte integre atunci când e vorba să obțină premii și vorbesc despre convingerile lor despre a nu-și arăta corpul pe Instagram ???!!!!!.

Ele spun «Nu aș face niciodată așa ceva», dar tocmai acele femei fac videoclipuri de milioane de dolari în ipostaze sexuale!!!!”,a  menționat Britney Spears pe Instagram. 

Ulterior Britney Spears a șters acest mesaj, dar era deja prea târziu deoarece fanii Selenei văzuseră afirmațiile sale. 

Reacția fanilor Selenei Gomez la afirmațiile lui Britney Spears

Fanii Selenei Gomez au fost extrem de receptivi și au reacționat foarte negativ la declarațiile lui Britney Spears, deși aceasta nu a numit-o în mod direct pe fosta iubită a lui Justin Bieber. 

«Ai înțeles complet greșit ceea ce a spus Selena și ai luat în mod foarte personal. Ai o ranchiună față de ea. Discursul nu a fost despre tine, nu totul este despre tine.», a spus un fan. 

«Brit dragă, nu ai înțeles mesajul din discursul Selenei! Nu se referea la tine, las-o în pace!», a comentat altul. 

«Discursul dat nu a blamat pe nimeni, a fost doar o încercare de a-i face pe oameni să realizeze că valorează mai mult decât trupul. Ceea ce este valabil atât Britney, cât și pentru Selena și orice altă persoană din lume. Simt că întreaga ta critică este foarte inadecvată.» a adăugat cineva la postarea lui Britney. 

«Selena și-a manifestat dintotdeauna dragostea și susținerea față de tine de-a lungul anilor și, în schimb, primește săptămânal postări dubioase pe Instagram din partea ta.» a comentat o fană. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net