Meryl Streep, scene nud la 72 de ani, în Don't Look Up! De ce a fost Leonardo DiCaprio împotrivă

Cei care au văzut filmul Don't Look Up au avut surpriza să o vadă pe celebra actriță Meryl Streep, în vârstă de 72 de ani, într-o scenă nud. Sau cel puțin așa a părut la prima vedere. Filmul de satiră a fost lansat de Netflix săptămâna trecută.

Actrița o joacă Janie Orlean în Don't look up Foto: Getty Images
Actrița o joacă Janie Orlean în Don't look up Foto: Getty Images

Meryl Streep joacă rolul președintelui Janie Orlean, iar personajul este văzut nud din spate în scena finală a filmului. Totuși mulți fani nu și-au dat seama că scenele au fost, de fapt, filmate cu ajutorul unei dubluri.

Scena „nud” a lui Meryl Streep, intens discutată încă dinainte de lansarea filmului, după ce regizorul Adam McKay, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit că colegul ei, Leonardo DiCaprio, în vârstă de 47 de ani, a fost în dezacord total cu scena, deoarece o vede pe actriță drept „ o regalitate a cinematografiei”.

Scenele nud au fost filmate de o dublură a actriței Foto: captură Netflix
Scenele nud au fost filmate de o dublură a actriței Foto: captură Netflix

Cei mai mulți telespectatori au crezut că este într-adevăr Mery Streep în aceste scene

În film, Meryl este văzută ca un politician asemănător lui Trump. Pelicula se concentrează în jurul oamenilor de știință care spun în zadar cetățenilor că lumea se va sfârși din cauza unei comete, scrie Daily Mail.

Scena finală arată pe președinta Janie fără haine, expunând astfel un tatuaj pe partea inferioară a spatelui, un tatuaj adesea descris într-un sens derogatoriu drept „o ștampilă de prostituată”. Adam a dezvăluit că scena a fost filmată de o dublură.

Mulți telespectatori au crezut că scena arăta de fapt trupul gol al lui Meryl Streep.

Săptămâna trecută, a fost dezvăluit că Leonardo Dicaprio nu a fost de acord cu aceste secvențe controversate. Actorul și-a exprimat dezamăgirea față de scena nud a lui Meryl Streep și nu s-a ferit să îi spună regizorului ce crede.

Aruncând lumină asupra acțiunii din culise,Adam McKay a spus: «Știți cine a avut o problemă cu asta? Leo. Leonardo DiCaprio o vede pe Meryl ca pe o regalitate a filmului... deși poate că regalitate nu este un compliment...o vede ca pe o figură atât de specială în istoria filmului. Mi-a spus ceva de genul: „Chiar trebuie să arăți asta?” Și am spus: „Este președintele Orlean; nu este Meryl Streep”. Dar Meryl nu a avut nimic împotrivă. Ea nici măcar nu a adus-o în discuție. Este neînfricată.»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net