Traficanții au «inventat» fotoliul cu ţigări!

Ultima actualizare:

    În microbuz  erau 6 fotolii  şi o canapea (FOTOGRAFII: www.actualmm.ro)
În microbuz erau 6 fotolii şi o canapea (FOTOGRAFII: www.actualmm.ro)

Nu ştiu cum să mai fenteze poliţiştii de frontieră! Traficanţii de ţigări găsesc mereu locuri inedite în care să-şi ascundă marfa de contrabandă, la intrarea în ţară. De multe ori, însă, nu reuşesc să înşele vigilenţa agenţilor sau a câinilor special antrenaţi.

A crezut că a găsit ascunzătoarea perfectă! Un bărbat din Bihor a vrut să aducă în ţară 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă. Ca să nu dea de bănuit la controlul poliţiştilor, şi-a încărcat autoutilitara cu 6 fotolii şi o canapea.

Nu înainte, însă de a dosi marfa de contrabandă în tapiţeria mobilierului. Ajuns la punctul de trecere din Sighetu Marmaţiei, Sorin (41 de ani) a încercat să pară relaxat şi le-a spus oamenilor legii că transportă nişte mobilă. Ghinion, însă! Poliţiştilor li s-a părut ceva suspect şi i-au luat maşina la puricat. Nu mică le-a fost mirarea când au găsit, în interiorul fotoliilor, ţigări de aproape 70.000 de lei. Întreaga marfă, dar şi duba au fost confiscate, iar bărbatul este cercetat pentru contrabandă.

Acestea ascundeau 8.000 de pachete cu ţigări

Omu e un ciobănesc belgian, de 2 ani

Contrabandiştii şi-au găsit "naşul" la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi. Câinele Omu, specializat în depistarea tutunului, este renumit pentru zecile de capturi pe care le-a făcut. Luni, el şi-a făcut din nou datoria! A dibuit 6.000 de pachete de ţigări în maşina unei tinere. Viorica (21 de ani) ascunsese marfa în stâlpul portierei de la maşină şi sub pedale.Ţigările au fost confiscate, iar tânăra a fost amendată cu 5.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
albania jpg
trandafiri pixabay jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
tiffany romania instagram jpg
mihaela bilic instagram jpg
chibrituri jpg
carte pixabay jpg
Inselatorie online plata card FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net