Părerea unei turiste străine care a ajuns în țara noastră: „Mă simt de parcă nu sunt în România”

România este, din nou, lăudată de turiști străini! Tiffany Chen a plecat într-o călătorie solo cu scopul de a vizita 25 din 27 de țări din Europa. După ce a ajuns pe meleagurile turcești și bulgare, tânără și-a ales ca a treia țară pe care o vizitează să fie România. Turista a ales ca oraș Capitala. A rămas impresionată de loc și chiar a spus că se simte ca în Paris, ceea ce este destul de amuzant, având în vedere că Bucureștiul este denumit „Micul Paris”.

Tiffany Chen a rămas impresionată după vizita sa în România / foto: Instagram
Tiffany Chen a rămas impresionată după vizita sa în România / foto: Instagram

Regret că am fost în România și nu am petrecut mai mult timp acolo, pentru că este atât de subestimată. România este a treia dintre cele 25 de țări în călătoria mea prin Europa”, a spus Tiffany Chen.

Tiffany a decis să plece într-o aventură și, prin urmare, a decis să viziteze 25 din 27 de țări din Europa. Pentru început, tânăra a mers în Turcia, iar ulerior a ajuns și la vecinii noștri bulgari. Pentru a treia țară, Tiffany a optat pentru România! Mai exact, a ajuns la București. Ca majoritatea turiștilor străini care ajung pe mealegurile românești, nu se aștepta să fie impresionată. Surpriză, însă! Turista i-a sfătuit și pe alții să ne viziteze țara după ce a stat câteva zile aici! 

„România e atât de subestimată!” 

Mai mult decât atât, tânăra a precizat că se simte ca în Franța, mai ales Paris, ceea ce nu este de mirare, având în vedere că Bucureștiul este deseori numit „Micul Paris”:

„Sunt în România și sunt complet șocată. Sunt în București, am călătorit 12 ore cu trenul din Sofia, Bulgaria, iar locul ăsta este opus la ce ai fi crezut. Ce naiba? Am intrat într-o cafenea la întâmplare pentru o gustare ce s-a dovedit a fi o cafeanea Van Gogh. A trebuit să mai stau o dată să mâ gândesc. Chiar am venit la București sau am călătorit în alt loc din Europa? Mă simt de parcă nu sunt în România. Mă simt mai degrabă în Franța. Ca și cum aș fi în Paris. România e atât de subestimată! Te întrebi: ce au ascuns? Vizitați România!”, a spus Tiffany Chen, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
albania jpg
trandafiri pixabay jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
chibrituri jpg
carte pixabay jpg
Inselatorie online plata card FOTO Shutterstock jpg
mecegai si umiditate la geamuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net