Nepoata necunoscută a Regelui Mihai. Poartă numele primelor 3 regine ale României

Ultima actualizare:

    Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie are 18 ani și este fiica Principesei Sofia
Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie are 18 ani și este fiica Principesei Sofia

Lista moștenitorilor Regelui Mihai a fost modificată de mai multe ori. Joi (9 noiembrie), a fost anunțată, oficial, ordinea la succesiune. Pe locul al cincilea, este nominalizată nepoata necunoscută a monarhului.

Primele patru pe lista succesorilor Casei Regale sunt patru fete ale Regelui Mihai, iar a cincea fiică, Irina, a fost exclusă  după scandalul cu luptele de cocoși de la ferma sa din Arizona. Și Principele Nicolae a fost înlăturat, după scandalul copilului din flori.

Însă, pe locul cinci a fost nominalizată nepoata necunoscută a Regelui Mihai

Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie are 18 ani și este fiica Principesei Sofia ((60 ani) şi a domnului Alain Michael Léone Biarneix (60 de ani).

Tânăra poartă numele primelor 3 regine ale României: Elisabeta – soția regelui Carol I, Maria – soția regelui Ferdinand, Elena – soția regelui Carol al II-lea. Data de naştere a mamei sale, Principesa Sofia, este şi ziua de naştere a Reginei Maria: 29 octombrie (în 1875).

Căsătoria mamei sale a fost încheiată fără acordul Majestății Sale Regelui Mihai I, la 29 august 1998 în Franţa. Alain Biarneix pretindea că este descendentul unei ramuri bastarde a Familiei Imperiale și de Regale de Habsburg. Francezul îşi inventase un titlu nobiliar şi un supranume, Michel de Laufenburg.

Această căsătorie s-a sfârșit prin divorț în anul 2002. ASR Principesa Sofia a României și Elisabeta-Maria de Roumanie locuiesc în prezent în Franța, unde Elisabeta-Maria Bianca Elena de Roumanie este elevă.

Elisabeta-Maria Bianca Elena Biarneix este născută la Argenteuil, sub-prefectură a departamentului Val-d’Oise, în regiunea Île-de-France (conform precizărilor Casei Majestăţii Sale Regelui – n. m.).

A venit pentru prima dată în România, în 2004, la aniversarea vârstei de 80 de ani a bunicii ei, Regina Ana, apoi în 2016, la înmormântatea acestia.

Cea mai tânără nepoată a Regelui Mihai, Elisabeta-Maria, vorbeşte română, franceză şi engleză.

Sursa: Monarhia Salvează România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net