Pacientă moartă de o lună, descoperită întâmplător în curtea spitalului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cadavrul unei paciente a stat în curtea spitalului de Psihiatrie Jebel, mai bine de o lună. Trupul neînsufleţit a fost găsit de câţiva muncitori, într-un tufiş, din curtea spitalului.

Georghina Lungu, în vârstă de 60 de ani, bolnavă psihic, a fost internată la Jebel, județul Timiș, în urmă cu o lună de zile, de către fiica sa, Andreea, deoarece starea ei se înrăutățise și familia nu mai putea să o îngrijească. La două zile după internare, fata bătrânei a fost sunată de la spital și anunțată că mama ei a dispărut.

Potrivit banatenii.ro, luni, Andreea a primit un nou telefon, prin care a fost anunțată că mama sa a fost găsită moartă în bălăriile din apropierea spitalului.

"Au găsit-o nişte muncitori de la spital, în tufişurile şi bălăriile de lângă spital. Asta a aflat soţul când s-a dus să o identifice, i-a auzit vorbit pe angajaţi, că nu i-a spus nimeni nimic, oficial, până acum. Nu-mi vine să cred că e posibil aşa ceva. Când am dus-o acolo, am lăsat-o în grija lor, am fost pusă să şi semnez pentru asta. Cum e posibil să dispară un om dintr-un spital şi să nu fie căutat tocmai împrejurul locului de unde a dispărut. Asta nu pot să înţeleg", afirmă Andreea, care susţine că după înmormântare, va da spitalul în judecată.

Conform unui răspuns al Ministerului Sănătății, pentru dispariția pacientei conducerea spitalului a acordat o singură sancțiune, o mustrare verbală, unei infirmiere.

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
japan 2014616 1280 jpg
ploaie jpeg
padure jpg
avocat batut fosta iubita iasi dinu serban gabriela bordica jpg
roman accident italia jpg
image png
roses 7115979 1280 jpg
bataia pantelimon sambata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net