Detalii oribile din cazul avocatului celebru din Iași care și-a mutilat fosta iubită într-o cameră de hotel: „Era dezbrăcat, s-a urcat pe mine”

Un avocat cunoscut din Iași, Dinu Șerban, este acuzat că a agresat grav fosta sa iubită într-o cameră de hotel din oraș, lăsând-o mai mult moartă decât vie. 

Avocatul ieșean, Dinu Șerban, acuzat că și-a bătut cu bestialitate fosta iubită Foto Facebook
Avocatul ieșean, Dinu Șerban, acuzat că și-a bătut cu bestialitate fosta iubită Foto Facebook

Femeia, Gabriela Bordica, este internată în spital în urma incidentului, în timp ce avocatul a fost inițial internat la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, dar a fost externat și dus acasă de concubina sa.

Gabriela Bordica, care locuiește în Franța și se afla în vizită la părinți în Iași, a relatat că în seara de 17 septembrie a fost atacată de avocat.

Cei doi avuseseră o relație în trecut

Cei doi au avut în trecut o relație, iar în acea seară au luat cina împreună. După cină, avocatul a însoțit-o la hotel și a cerut să intre în cameră, motivând că locuiește departe. Femeia, având încredere în el, a fost de acord.

După ce a ieșit din baie, l-a găsit dezbrăcat, încercând să o violeze. În încercarea de a se apăra, femeia a fost supusă unui atac brutal, fiind lovită repetat și strangulată. A reușit să scape și să ceară ajutor de la recepționer, care a chemat ambulanța și poliția.

„M-a întrebat dacă poate să intre, deoarece locuiește foarte departe. Eu, având încredere în el și simțindu-mă în siguranță, am zis că «Da».

Am intrat la toaletă și după ce am ieșit, el era dezbrăcat, s-a urcat pe mine, a vrut să mă violeze, eu l-am împins cu picioarele, cu toate forțele mele, și de acolo a pornit violența, să-mi dea cu palmele și cu pumnii.

A încercat să mă omoare, pentru că mi-a băgat pumnul în gât, de asta sunt foarte rănită în gură și nu mă pot alimenta. M-a luat de păr și m-a dat cu capul de mochetă. Nu știu cum de am scăpat din mâinile lui, am ieșit țipând din hotel și m-a văzut recepționistul plină de sânge și a chemat ambulanța și poliția”,a declarat Gabriela Bordica, scrie bzi.ro.

În urma atacului, Gabriela a suferit răni grave, inclusiv în zona gâtului și a gurii, ceea ce o împiedică să se hrănească normal. Baroul Iași a anunțat că va analiza cazul și va decide măsurile adecvate împotriva avocatului.

Nu este primul incident violent al lui Dinu Șerban. În 2019, a fost acuzat de tentativă de omor după ce a lovit un vecin cu un hârleț în urma unei dispute legate de un loc de parcare. Deși avocatul a fost condamnat recent la închisoare, decizia nu este definitivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
japan 2014616 1280 jpg
ploaie jpeg
padure jpg
roman accident italia jpg
image png
roses 7115979 1280 jpg
bataia pantelimon sambata jpg
MC0xLmpwZyZoYXNoPTAzNDk4ZmYwNWM4Y2U4YTRmODk3ZDAzNzM0OGMxMjFj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net