Anca Țurcașiu și iubitul, decizie uluitoare: „Am hotărât ca restul vieților noastre să...”

Anca Țurcașiu este o femeie cu adevărat iubită! La 54 de ani vedeta încă mai crede în iubire și în povești de dragoste care pot ține „până la adânci bătrâneți”. Asta a dat și de înțeles pe rețelele de socializare, acolo unde a făcut un anunț uluitor cu privire la bărbatul care i-a cucerit inima. Artista este foarte hotărâtă să își petreacă restul zilelor alături de el, însă nu oricum, ci într-un mod cu totul inedit!

Anca Țurcașiu și iubitul, decizie uluitoare
Anca Țurcașiu și iubitul, decizie uluitoare

Anca Țurcașiu și iubitul, decizie uluitoare

În urmă cu 4 ani, Anca Țurcașiu a decis să divorțeze după 22 de ani de căsnicie cu medicul Cristian Georgescu. Artista spunea atunci că s-a neglijat mult timp și că a uitat să trăiască pentru ea, fiind momentul să se dedice și bucuriilor sale. Deși divorțul nu a fost așa ușor, perioada de vindecare i-a priit perfect artistei. Aceasta a înflorit, pur și simplu, și arată cu cel puțin 10 ani mai tânără. Cât despre carieră, Anca a fost și prezentă într-o mulțime de emisiuni pentru „Te cunosc de undeva!” sau „Asia Express”. Acum, după ce s-a vindecat, actrița a decis că este timpul să își deschidă inima din nou în fața iubirii. Iar noi o felicităm pentru că demonstrează că oamenii merită să fie fericiți și iubiți indiferent de moment! 

Anca Țurcașiu, în brațele noului iubit Foto: Instagram

Recent, Anca a întâlnit un bărbat despre care spune că o face foarte fericită și chiar a postat câteva imagini cu el. „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat.”, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu se mărită, din nou?

Acum, nu doar că sunt super îndrăgostiți și fericiți, însă vedeta își dorește din suflet să rămână alături de el tot restul vieții. Și nu oricum, ci la intensitate maximă! Cei doi iubiți au decis să călătorească foarte mult și să se bucure împreună de minunile lumii. De pildă, chiar în aceste momente, Anca se află în Creta și se bucură de marea superbă, dar promite fanilor că le va arăta locuri chiar mai frumoase de atât.

„"Under the sun" e locul unde râd cu gura până la urechi, după cum se vede....Am hotărât împreună cu iubitul meu să petrecem restul vieților noastre cât mai mult posibil în locuri pe planeta asta unde să fim pe un mal de mare, în plină vară. Așadar, vom călători mult....iar dacă vreți să aflați pe unde și când o vom face, fiți cu ochii pe mine! O să vă arăt locuri de vis. Ianuarie și februarie vom fi în Filipine. Dar și până atunci mai avem destinații de vară. Deocamdată, Grecia , Creta, o minune în septembrie. Vă îmbrățișez!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare. 

Nu știm dacă actrița mai are de gând să facă marele pas spre altar, însă un lucru e cert! Iubește, este iubită și trăiește probabil cea mai frumoasă perioadă din viața sa, fiind acum și mândra bunică a unei fetiței! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Power Couple jpeg
banner cristina siscanu png
banner rona hartner inmormăntare 2 png
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
banner Andreea Ibacka png
corina bud 7 31870600 jpg
image png
boala inflamatorie intestinala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net