Cristian Țânțăreanu și Anca Țurcașiu încă țin supărare? Mesajul sec al milionarului pentru fina lui, concurentă la Asia Express: „Să câștige cel mai bun!”

#Exclusiv Click!

Relația, atât de frumoasă, cândva, dintre milionarul Cristian Țânțăreanu (80 de ani) și fina lui, Anca Țurcașiu (54 de ani), s-a șubrezit brusc, după divorțul solistei. Dacă, pe vremuri, celebrul om de afaceri ne vorbea cu entuziasm despre Anca Țurcașiu, acum el evită total să facă vreun comentariu, în ceea ce o privește. Iată ce ne-a declarat acesta, exclusiv pentru Click!, despre participarea Ancăi Țurcașiu la „Asia Express”.

„Habar n-am ce emisiune e asta!”

Contactat de reporterul Click!, Cristian Țânțăreanu a evitat să ne vorbească despre participarea Ancăi Țurcașiu la concursul de supraviețuire „Asia Express”, unde artista se luptă pentru marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Mai mult, omul de afaceri a dorit să sublinieze că nici măcar nu îl interesează producția tv:

„Nu mă bag în de-astea, habar n-am ce emisiune e asta, nu mă interesează Asia Express! Eu am problemele mele, deși par eu așa optimist și că zâmbesc, am și eu grijile mele, nu să stau să mă uit la televizor!”.

A evitat chiar și să îi transmită finei sale un mesaj de încurajare, de susținere, la „Asia Express”, preferând mai degrabă să formuleze o urare generală, pentru toți participanții:

„Să câștige cel mai bun! Și Anca și toată lumea, le urez succes tuturor concurenților!”, ne-a mai declarat el pentru Click!

De ce s-ar fi supărat Anca Țurcașiu pe nașul ei? 

Apropiații celor doi susțin că prietenia lor s-ar fi distrus brusc, imediat după divorțul solistei, pe motiv că milionarul Cristian Țânțăreanu l-ar fi primit, adesea, în vizită, la Corbeanca, pe fostul soț al Ancăi Țurcașiu, cu actuala iubită.

Nu trăiește din pensie: „Muncesc, și acum, la 80 de ani!”

Milionarul Cristian Țânțăreanu a recunoscut, adesea, că, pensia, care i se cuvine, după o activitate intensă, în domeniul construcțiilor, i-o dăruiește nepoatei, care nu are sursă de venit, fiind studentă. Iată ce spune despre recenta recalculare a pensiilor:

„Cine ia pensia mea știe mai bine dacă s-a mai mărit, habar n-am! Eu muncesc, și acum, la 80 de ani, nu trăiesc din pensie! Muncesc mult, am probleme, credeți că banii și toate cad din pod?”, a mai adăugat Cristian Țânțăreanu, exclusiv pentru Click!

A dat lovitura cu centrul de lux de evenimente din Corbeanca

În pandemia de Covid-19, Cristian Țânțăreanu a investit o avere, milioane de euro, împreună cu alți parteneri, în luxosul centru de evenimente din Corbeanca. Acesta ne-a vorbit cu entuziasm despre afacerea care se dovedește a fi prosperă. În 2024, a avut multe cereri de petreceri, de nuntă, de zile de naștere, de botez, dar și de firmă:

„Ne merge foarte bine cu salonul de evenimente. De pildă, mâine, avem 500 de invitați la o petrecere de firmă”, a mai menționat Cristian Țânțăreanu, exclusiv pentru Click!

El și-a cumpărat trei apartamente la malul mării

Cristian Țânțăreanu câștigă bani frumoși, chiar și la 80 de ani, pe care însă îi investește în imobiliare. Se mândrește cu cele trei apartamente, de lux, din Mamaia Nord:

„Avem trei apartamente, la Mamaia Nord. Venim când vrem, plecăm când vrem. N-am bani de hotel, sunt pensionar, de unde bani? Stau în casa mea, în lucrurile mele. Eu cu fiul meu am achiziționat 3 apartamente, cu două camere, cu sufragerie, bucătărie și dormitor, avem și parcare.

Au făcut treabă bună constructorii, îmi place lucrarea. Am plătit câte 130.000 de euro, pentru fiecare apartament, le-am luat în rate. Le-am aranjat, le-am mobilat, mergem acolo cu familia, este strict pentru noi, ne dezvăluia Cristian Țânțăreanu, într-un alt interviu exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net