Cum arată noul iubit al Ancăi Țurcașiu. Vedeta a făcut totul public: „E la fel de liber ca și mine!” FOTO

Anca Țurcașiu iubește și este iubită! Vedeta și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de Cristian Georgescu și recent a confirmat că este implicată într-o relație alături de un bărbat „la fel de liber ca și ea”. A postat, de asemenea, mai multe fotografii cu acesta. 

Anca Țurcașiu / foto: Arhiva Click!
Anca Țurcașiu / foto: Arhiva Click!

În ultima perioadă presa din România vuia despre noua relație a Ancăi Țurcașiu. La scurt timp după apariția zvonurilor, actrița nu a mai stat pe gânduri și a confirmat că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. 

Anca Țurcașiu: „Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă”

Prin intermediul unei postări pe Instagram, vedeta a mărturisit că, după o perioadă de singurătate în care s-a axat pe viața profesională și dezvoltarea personală, a întâlnit un bărbat care o face extrem de fericită. 

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider.... am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc. E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții.... e perfect. Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere.

Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani, și care, da, azi este plin de fericire. Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!” - a scris Anca Țurcașiu, în dreptul unui videoclip care implică mai multe fotografii cu ea și cu noul iubit, postate pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net