Anca Țurcașiu, văzută la plajă cu noul iubit?! Cum a fost fotografiată când credea că nu o observă nimeni

Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu, cunoscută artistă și cântăreață, a fost recent surprinsă în ipostaze inedite la plajă, alături de ceea ce pare a fi noul ei iubit. Imaginile care au circulat pe internet au captat momentul în care vedeta de 54 de ani, care a divorțat în urmă cu patru ani, s-a relaxat pe plaja din Mamaia alături de un bărbat care pare mult mai tânăr decât ea.

Anca Turcașiu. Foto: arhiva.
Anca Turcașiu. Foto: arhiva.

Imagini cu Anca Țurcașiu și presupusul iubit

Cei de la Cancan.ro au făcut publice recent fotografii cu Anca Țurcașiu și presupusul ei iubit, surprinși într-un moment de relaxare pe plaja din Mamaia. Acestea pot fi văzute AICI. În ciuda faptului că artista a evitat să confirme public această relație, imaginile sugerează o legătură apropiată între cei doi. Bărbatul alături de care a fost surprinsă Anca Țurcașiu se dovedește a fi un pasionat de lectură, observându-se că citea în timp ce se bucura de soare. De asemenea, acesta purta o șapcă roșie și avea un tatuaj vizibil, indicând un stil de viață relaxat și neconvențional.

Reacția artistei 

Anca Țurcașiu a fost văzută alături de bărbatul în cauză într-un moment în care nu se aștepta să fie fotografiată, demonstrând că și celebritățile au momente în care caută să se relaxeze fără presiunea ochilor curioși ai publicului. Artista a fost surprinsă să se descopere în fața obiectivelor de fotografiat, având în vedere că ea nu a confirmat oficial existența unei relații recente.

În trecut, Anca Țurcașiu a menționat că nu este implicată într-o relație amoroasă, deși fostul ei soț, Cristian georgescu, și-a refăcut viața. Artista a declarat că preferă să se concentreze pe propria sa fericire și bunăstare, fără a căuta activ o nouă iubire. Într-o declarație recentă, ea a spus: „Nu am pe nimeni, sunt singură și mi-e foarte bine așa. Nu stau să o caut eu, dacă e să se întâmple, nu spun nu iubirii. Important este să fim sănătoși și să oferim iubire”.

Divorțul de Cristian Georgescu a fost un moment dificil pentru Anca Țurcașiu, după o căsnicie de 22 de ani. Artista a recunoscut că perioada post-divorț a fost una de mare schimbare pentru ea, spunând că a fost afectată emoțional și că a trebuit să își regăsească sinele. Într-un interviu, ea a mărturisit: „N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 22 de ani, am avut grijă doar de ei. Viața mi s-a schimbat radical de la acel moment. Am fost umilită și nu mai vreau să fac asta!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
michele morrone bgdana tancau  jpg
425263845 949068253256551 8480066307094962491 n jpg
Sidonia, alături de Dan Spătaru, solistul care a murit în urmă cu 15 ani jpeg
romina gingasu jpg
vladuta 1 jpg
berecleanu jpg
Banner Alessia
Tudor Chirilă jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net