Anca Turcașiu e bunică la 54 de ani! Cum o cheamă pe nepoata artistei? „Sunt cea mai fericită de pe pământ”

Ultima actualizare:

Fericire mare în familia Ancăi Țurcașiu. Artista a devenit bunică pentru prima oară, la 54 de ani. Nora vedetei, Andreea, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere.

În 2022, Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, făcea pasul cel mare și ajungea în fața ofițerului de Stare Civilă cu aleasa inimii lui, Andreea. 

Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în mod oficial, iar la începutul acestui an anunțau fericiți sarcina. Acum, nora artistei, Andreea, a adus pe lume o fetiță, iar întreaga familie este în culmea fericirii.

Anca Țurcașiu: „A venit pe lume Zoe”

Anca a devenit astfel bunică la dar 54 de ani și a dat încântată din cale afară vestea pe rețelele de socializare. 

„Acesta este un anunț oficial! De azi noapte (n.r: sâmbătă 16 iunie) de la ora 00:30, sunt bunică! Sunt cea mai fericită de pe pământ. 

A venit pe lume Zoe, minunată, splendidă, specială, sănătoasă și suntem foarte, foarte fericiți”, a anunțat Anca Țurcașiu, în mediul online, prin intermediul unui filmuleț în care radiază. 

Anca Țurcașiu: „Mi-e frică să fiu bunică”

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, s-a căsătorit civil în aprilie 2022, la doar 23 de ani, cu aleasa inimii lui, Andreea. Imediat după căsătoria tinerilor, Anca declara că nu este, încă, pregătită să devină bunică. 

„Cum sună apelativul ăsta! Soacră mare! Eu cu Andreea, nora mea, am avut o relație de prietenie, eu o consider o prietenă foarte bună. În curând să o să spun spun că sunt bunică! Nu mă gândesc la viitor. Mi-e frică!

A fost foarte emoționant momentul de la Starea Civilă, foarte frumos. Extrem de emoționant. Relația lor e de trei ani de zile, ei sunt foarte discreți. Au făcut un eveniment foarte restrâns

Sunt niște copii, sunt buni, tandrii, romantici. Se completează reciproc. Eu am trăit acești trei ani alături de ei. Sunt un cuplu extrem de legat.

La cununie a fost puțină lume. Am fost eu, tatăl meu și copiii. Ei sunt familia mea”, a declarat Anca Țurcașiu, la Pro TV.

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, este rezultatul mariajului dintre cântăreață și Cristian Georgescu. Actrița și fostul ei partener au divorțat, în 2020, după 22 de ani de mariaj. Divorțul nu a fost unul amiabil.

Fiul Ancăi preferă să-și țină viața departe de lumina reflectoarelor. Tânărul a urmat cursurile Facultății de Pedagogie și s-a orientat către o meserie ce-i permite să fie mereu în natură, acesta fiind profesor de snowboard în Brașov.

Anca Țurcașiu, cel mai mare regret din fosta căsnicie: „Veneam acasă noaptea, fugeam, ziceai că sunt nebună”

Anca Țurcașiu a fost căsătorită cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat fiul lor, Radu, care astăzi este așezat la casa lui și căsătorit cu Andreea.

Anca a recunoscut, la un moment dat, faptul că a apelat la mai mulți specialiști pentru a trece peste divorțul de fostul soț, printre care un psiholog și chiar un preot.

„N-am avut grijă de mine, până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 ani, nu am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, e singurul meu regret.

Că n-am avut grijă pentru că munceam îngrozitor de mult… veneam acasă noaptea, găteam, căram, fugeam, ziceai că sunt nebună, că trebuie eu să le fac pe toate. 

Dar, de la momentul acela, vreau să-ți spun că viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt cred că 80% altă persoană” a mărturisit Anca Țurcașiu în podcastul Adinei Alberts.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net