Bunica Gherghina, mama perfectă pentru nepoata sa: „Îi dau sfaturi că mi le cere!”

#Exclusiv Click!

Bunica Gherghina (74 de ani), pe numele său real Bereghianu Gherghina (74 de ani), își iubește nepoata necondiționat. Încă de când era micuță, femeia o crește împreună cu tatăl său cu multă iubire și devotament. Asta după ce mama sa a abandonat-o pe fată și a plecat în lume. Contactată de Click!, cea mai virală bunică de pe TikTok, ne-a spus ce relație specială și apropiată are cu „fiica sa”.

„Cu nepoata mea mă înțeleg foarte bine, îi dau sfaturi că mi le cere. Îi spun că trebuie să fie cuminte, înțeleaptă și tot așa. Îi mai spun că trebuie să ierte și să nu pună stop unei relații la prima ceartă, pentru că așa e în viață. Trebuie să mai lași și de la tine, să ierți, că altfel nu ai cum. Tot cu băiatul ăla vorbește, nu s-a despărțit de el, urmează să vină vineri în țară că au împreună nu știu ce petrecere. De căsătorit nu se căsătorește, mi-a zis, pentru că vrea să se mai cunoască cu băiatul, mi-a spus că este mică...are doar 22 de ani, și sunt doar de un an împreună”, a declarat bunica Gherghina, pentru Click!

Program încărcat

Bunica Gherghina ne-a mai dezvăluit și faptul că nu are o viață deloc monotonă:

„Fac foarte bine, am avut o răceală puternică, dar mi-a trecut după ce am tratat-o. În rest, nu mă plâng de activitate, mă ocup cu grădinăritul, mai fac câte un TikTok cu nepoata mea, urmează să mai avem și reclame și tot așa. Plus că ne-am pus în gând, ca în luna iulie a acestui an, să mergem într-o vacanță la munte, la mare nu vreau...nu mai sunt eu de mare. Mi-a zis Cătălina să mergem la mare, dar nu vreau să mă duc”.

Click! spune

Bunica Gherghina este un om cu sufletul mare. Femeia își crește nepoata, pe Cătălina, de la vârsta de doi ani, după ce mama sa a abandonat-o. Într-un filmuleț postat pe TikTok, Cătălina le-a explicat tuturor ce relație specială are cu bunica sa.

„Înseamnă totul (bunica Gherghina – n.r), fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe TikTok și am vrut și eu să văd cum este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea! Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zi m-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, a spus Cătălina tuturor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net