Bunica Gherghina, Sărbători triste: „Fiecare trebuie să își vadă de viața și fericirea lui”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bunica Gherghina, pe numele său real Bereghianu Gherghina (74 de ani), a ajuns cea mai virală bunică de pe TikTok, după ce a început să se filmeze, iar nepoata sa, Cătălina, să îi posteze filmulețele pe platforma online. Însă, acum, tânăra, care are o legătură specială cu bunica sa, deoarece a crescut-o de la vârsta de opt anișori, se pare că este decisă să își ia zborul din cuibușorul părintesc.

Contactată de Click!, bunica Gherghina ne-a dezvăluit motivul pentru care nepoata sa, Cătălina, nu o să fie de Sărbători alături de ea și de tatăl său:

„Eu sunt bine. Aștept Crăciunul cu drag, am mai făcut săptămâna asta niște filmări și le-a postat nepoata mea, Cătălina, pe TikTok. Crăciunul o să îl petrec doar cu tatăl Cătălinei, pentru că ea astăzi pleacă din țară, pleacă în Spania, și-a găsit pe cineva acolo și se duce la el. Nu o opresc să nu facă asta, merită să fie fericită, și dacă acolo îi este soarta ei nu o să mă opun. Fiecare trebuie să își vadă de viața și fericirea lui”.

Bunica Gherghina, bubulina – gospodina

Aceasta ne-a mai mărturisit și cum o să arate masa sa de Crăciun:

„O să fac de toate de Crăciun și o să pun pe masă...toate delicatesurile făcute de mine, nu cumpăr nimic din comerț. O să pregătesc sarmale, caltaboș, piftie, cozonac și multe altele. Totul o să fie doar mâncare tradițională. Am cumpărat și carne de vițel să facem o ciorbă, o friptură. Purcel nu am tăiat, pentru că nu avem, dar nici nu am cumpărat pentru că nici eu, nici fiul meu, nu suntem cu carnea de porc. Băiatul meu este un om foarte credincios, cântă în corul Bisericii, o să meargă de Crăciun la slujbă, după care o să fim amândoi pentru că, din păcate, nu și-a găsit jumătatea în viață”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net