Motivul pentru care bunica Gherghina a început să facă TikTok: „Eram la pământ cu...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bunica Gherghina, pe numele său real Bereghianu Gherghina (74 de ani), a ajuns cea mai virală bunică de pe TikTok. Însă, în spatele acestui succes din mediul online, se ascunde o poveste aparte pe care aceasta ne-a dezvăluit-o.

Trecerea timpului, problemele de zi cu zi, îi puneau capac sufletește bunicii Gherghina. Așa că, fără să știe că succesul și celebritatea o să îi bată la ușă cât de repede posibil, a început să se filmeze și să posteze pe TikTok, singură sau împreună cu nepoata sa, Cătălina, pe care o crește de la vârsta de doi anișori. Contactată de Click!, bunica ne-a dezvăluit care este motivul pentru care s-a apucat de TikTok:

„Este un stres în tot ceea ce fac, nu este ușor, dar după ce fac acele filmulețe mă simt foarte bine, îmi place ceea ce fac, mă relaxează. Tot ce postez vine de la sine, nu repet, nu regizez nimic, totul este natural. Nu mă așteptam să am succesul ăsta în mediul online. Când m-am apucat de TikTok eram la pământ cu psihicul, pentru că ajunsesem să gândesc doar negativ că o să mor, că nu mai am putere, că mi-au trecut anii și tot așa. Lucruri de-astea urâte, dar uite că mi-am revenit și acum sunt bine”.

Bani din TikTok

Bunica Gherghina ne-a mai dezvăluit și alte noi detalii despre „afacerea” din online:

„De aproape doi ani fac TikTok și nu am de gând să mă las. Se câștigă din TikTok, da, dar cine petrecere mult timp pe platforma asta. Eu stau doar câteva ore pe zi, atât. Sunt mulțumită cât câștig, pentru că la pensia mea de 1400 de lei pe lună, mă mai ajută niște bănuți în plus. Cei care stau toată ziua pe TikTok câștigă undeva la 4.000 de lei pe lună, dar eu nu stau atât de mult să câștig atât. Sunt luni când câștig mai bine, alte luni când nu câștig deloc și tot așa, depinde”.

Mamă pentru nepoata sa

Bunica Gherghina este un om cu sufletul mare. Femeia își crește nepoata, pe Cătălina, de la vârsta de doi ani, după ce mama sa a abandonat-o. Astfel, că într-un filmuleț postat pe TikTok, Cătălina le-a explicat tuturor ce relație specială are cu bunica sa.

„Înseamnă totul (bunica Gherghina – n.r) fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe TikTok și am vrut și eu să văd cum este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea! Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zi m-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, a pus Cătălina tuturor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net