Gherghina, cea mai virală bunică de pe TikTok, o eroină pentru nepoata ei. Cât de tristă este, de fapt, povestea lor de viață: „Mi-a lăsat-o în brațe și...”

Ultima actualizare:

Cu toții am văzut cel puțin o singură dată un videoclip de-ale bunicii Gherghina, pe numele real Bereghianu Gherghina (74 de ani), femeia care a devenit iubită de milioanele de români, grație originalității și simplității de care mereu dă dovadă. Deși este faimoasă pe TikTok și mereu reușește să emane o energie bună, bunica Gherghina are un trecut deloc ușor. 

Bunica Gherghina / foto: Facebook
Bunica Gherghina / foto: Facebook

Dedicată trup și suflet nepoatei sale, Cătălina, pe care o crește de la vârsta de 2 ani, după ce mama ei a abandonat-o, bunica a cunoscut  vremurile de schimbare din țara noastră, trăind de pe vremea comunismului, ajungând să cunoască și viața în democrație. Se numără printre bătrânii care pot oferi un sfat de viață util tinerilor din generația noastră. 

Bunica Gherghina, mamă pentru nepoata Cătălina 

În ciuda tuturor provocărilor cu care viața a pus-o la încercare, Gherghina a făcut unul dintre cele mai nobile lucruri cu care cineva se poate mândri în viață: a crescut cu greu și devotament nepoata, și mereu a încercat să-i facă pe plac cu orice.  Cătălina a fost părăsită de mamă atunci când avea doar doi ani, dar bunica ei a avut grijă să crească frumos. 

„De la doi ani a părăsit-o mama ei. Mi-a lăsat-o în brațe și a plecat. Eu am mers cu ea de mânuță și la grădiniță și la școală și peste tot. Și la ședințe la liceu. Tot ce fac, fac să o bucur pe ea”, este povestea împărtășită de bunica Gherghina. 

Cătălina, o tânără a generației noastre, a observat cum internauții sunt fascinați de clipurile video în care apare bunica sa, astfel că au devenit virale prin prisma TikTok-urilor în care bunica gătește sau desfășoară alte activități. 

Ea îi datorează totul bunicii sale, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă: 

„Înseamnă totul fiindcă ea m-a crescut de când aveam doi ani! Înseamnă totul! Vedeam multe persoane că își postează bunicii pe TikTok și am vrut și eu să văd cum este! Dintr-o întâmplare am postat-o și pe ea!

Dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe! Aveam videoclipuri acolo cu ea în telefon și într-o zi m-am gândit să o postez și am postat-o și încă de la primul videoclip a strâns foarte multe vizualizări!”, a explicat Cătălina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net